FOTO by Pepco

Dekor

Pepco izbacio blagdanski home dekor već od 22 kune!

Viktoria Mikulić 10. studenoga 2022.

Pljoskica, termosica za kavu, tanjurići, božićne šalice, jastučići, ne znamo što nam je ljepše...

Zahvaljujući Pepcu, više nam nije potreban pozamašan budžet kako bismo svoj dom ukrasili u najčarobnijem ruhu. Unutar njihovog novog asortimana pronašli smo za svakoga ponešto.

113,02 kuna

Od stvarčica za mališane do odjevnih kombinacija u božićnom izdanju i home dekora, za oko su nam ipak najviše zapele dekorativne stvarčice, poput šalica, tanjurića, termosice za kavu kao i nekih cozy ukrasnih detalja kao što su gnomovi, Orašari, dekice, jastučići.

Posebno nas je osvojila ukrasna bijela šalica, s poklopcem sa zlatnim rogovima i božićnom motivom. Tu su i modeli sa šaljivim božićnim motivima, odnosno nožicama vilenjaka i Djeda Božićnjaka.

Tu su i predivne termo šalice s božićnim motivima koje predstavljaju nezamjenjiv dodatak na svim našim putovanjima, tijekom zimskih jutara i večeri. Također su sjajna ideja za poklon, baš kao i šarmantna pljoskica.

Pepco asortiman zasjao u čarobnom blagdanskom ruhu!

Ako Božić povezujete s crvenom, zelenom i zlatnom bojom, PEPCO će vam priuštiti pravu božićnu bajku. Na njihovim policama pronaći ćete sve što vam je potrebno za postavljanje svečanog stola te dekoraciju doma.

22,60 kuna

Za sve koji zimi vole ljenčariti na svom dvosjedu ili trosjedu, ne propustite njihove božićne jastučiće i dekice koji će vam još više uljepšati blagdanski ugođaj.

52,74 kuna

Ako pak Božić vežete uz slasne kolače, keksiće i medenjake, svakako čekirajte njihove setove za posluživanje slastica. Pripremite omiljene recepte, a prije toga napravite popis potrebnog pribora za pečenje.

pepco blagdani
30,14 kuna

Cjelokupnu kolekciju možete pogledati na pepco.hr!