FOTO by Pepco

Dekor

Pepco ima komplet od 4 šarmantne gin tonik čaše za samo 7 eura!

Viktoria Mikulić 19. svibnja 2023.

Predivan dizajn, neodoljive boje i pristupačna cijena, možemo li poželjeti više?

Iako ljubavna afera Hrvatica i gin tonika nije ništa novo – budući da gin postoji već više od 300 godina – zanimljiva je činjenica da ova opsesija ne pokazuje znake opadanja, već iz godine u godinu sve više raste.

U Hrvatskoj postoji mnoštvo registriranih destilerija među kojima nas je posebno očarala POETICA DISTILLERY sa sjedištem u Vrgorcu. Poetica gin svilenkastog je okusa, iznimne pitkosti i opijajućeg mirisa koji predstavlja svu raskoš mirisa i okusa podneblja na kojem je kreiran. U samom procesu proizvodnje Poetica Gina koriste se lokalni začini (borovica, ružmarin, agrumi, trave) koji osvajaju i najistančanija nepca.

Ali odabir omiljenog gina za G&T ili koktel samo je jedan dio jednadžbe.

Da biste uživali u savršenom ginu, potrebno je obuhvatiti još neke stvari, kvalitetan tonik, kocku leda, krastavac ili limetu, začine i prigodne čaše.

gin čaše šarene boje

Iako se za gin preporučuju okrugle čaše na dugim drškama koje imaju veliki kapacitet ili čaše koje izgledom nalikuju na pehare, nas su ovog puta očarali nešto manji modeli u šarmantnim proljetnim bojama.

Komplet od 4 čaše u trgovačkom lancu Pepco iznosi 7 eura, stoga već danas planiramo napuniti košaricu lila, zelenim, pink i čašama u boji breskve. Jedna ljepša od druge, ne samo da će očarati goste na svakom proljetnom roštilju ili nekoj drugoj prigodi, već će biti u centru pažnju u vašem staklenom regalu.

Čak i ako vam ove čaše dosade za koju godinu, cijena im je toliko prihvatljiva da uvijek možete nabaviti nove. Onda, s kime pijete gin tonik za vikend? Ako su i vama totalno šik, OVDJE možete provjeriti dostupnost u trgovinama.

.