Handmade

Peekabook – domaći brend stvoren za sve knjigoljupce!

Viktoria Šafranić 14. veljače 2020.

Ako vam je čitanje omiljen hobi i volite si priuštiti kvalitetno štivo, onda će ove kutije postati vaša najveća slabost…

Vlasnica brenda Peekabook otkrila nam je da je sve krenulo onog trenutka kada je na poklon dobila tematsku kutiju koja je sadržavala kozmetiku, odnosno njezine omiljene beauty proizvode.

Nakon malo razmišljanja, sinula joj je ideja da bi isto mogla napraviti za sve ljubitelje knjiga, kao i one koji su se nekoć davno najviše opuštali uz njih, no zbog nedostatka vremena, motivacije ili nekih drugih obveza stavili su čitanje u drugi plan.

Svoju ljubav prema čitanju, ova kreativka pretočila je u inspirativne kutije kako bi sa svima podijelila radost i mirnoću koju osjetimo kada u ruke primimo knjigu. Svaki knjigoljubac zna da se taj osjećaj ne može riječima opisati.

Svakog mjeseca u kutijici stiže pomno odabrana, nedavno objavljena knjiga koja je postigla enorman uspjeh i postala HIT, ona o kojoj svi pričaju i koju bismo preporučili svima koje poznajemo.

Također, kutijica sadrži dva do četiri bookish, beauty ili lifestyle proizvoda ( rokovnici, mirisne svijeće, maske za lice…) kao i proizvode za knjigoljupce poput predmeta s fora citatima i natpisima o knjigama (npr. platnena torba, jastučnica, olovke). Svaki od detalja unutar kutijice kombinacija je hrvatskih i inozemnih brendova.

Unutar asortimana trenutno se mogu pronaći dvije vrste kutija:

1. Peekabook mystery box – svaki mjesec izlazi nova

Svakog mjeseca bira se novije objavljena knjiga s odličnim kritikama, uz koju ćete poželjeti ugasiti serije i odložiti mobitel.

Šalje se uz dva do četiri kvalitetna i neodoljiva proizvoda u punoj veličini. Ono što je najzanimljivije, sadržaj kutijice saznaje se tek po primitku, zbog čega je iščekivanje još veće.

Narudžbe se primaju do 25. u mjesecu, a sve se kutijice šalju na isti dan, neovisno o tome kada su naručene. Na adresu stižu posljednjeg tjedna u mjesecu.

2. Peekabook kutijice iz prethodnih mjeseci koje su na zalihi ili posebno složene poklon kutijice (za nju i njega). Njihov je sadržaj poznat, a dostupne su odmah. Mogu se naručiti kao poklon (uz personaliziranu čestitku).

Ako je i vama dosta tehnologije i više vremena želite posvetiti nečemu što će vas uistinu ispuniti te obogatiti kao osobu, Peekabook kutije odličan su poklon, neovisno o prilici.

Darujte najbliže ili sami sebe, u oba slučaja bit ćete u potpunosti zadovoljni.

Svoje primjerke kutija možete naručiti putem web trgovine www.peekabook.hr. Također, za sve aktualnosti posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#najcitanija IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom Peekabook.hr jednu sretnicu nagradit ćemo šarmantnom kutijom koja bi oduševila svakog knjigoljupca. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Peekabook poklon kutije je Ida Vlajsović. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox!