Moda

Peachy nijansa je IN! Blazer i haljina u jednom koju će obasuti komplimentima!

Viktoria Mikulić 04. studenoga 2021.

Prolaznici

Ponekad je dovoljan samo jedan pogled da nas nešto osvoji. To može biti djevojka/dečko, stan/kuća, neki dekorativni predmet, a isto tako možemo se momentalno zaljubiti i u određene odjevne komade.

Odnedavno ponovno možemo kupovati u River Islandu. Poznati britanski brend vratio je dostavu za Hrvatsku, a mi ne možemo biti sretniji jer tamo uvijek pronađemo nešto s wow efektom.

U potrazi za komadom koji će obilježiti jesensku sezonu i u kojem ćemo zablistati gdje god se pojavili, zavirili smo u njihovu online trgovinu i nakon nekoliko minuta traženja pronašli favorita. Blejzer i haljina u jednom osvojila nas je svojim izdanjem, a osobito narančastom bojom koja podiže raspoloženje u trenu.

Ova peachy nijansa izgleda toliko efektno kao i ukras nalik dijamantima, stoga se nemojte iznenaditi ako vas i slučajni prolaznici obaspu komplimentima.

Ženama ćete bit trn u oku i sigurno će mnoge fashionistice htjeti saznati gdje ste nabavili ovu ljupku haljinu. Možete je nositi uz najlonke boje kože i čizme iznad koljena na visoku potpeticu, ili uz grilonke i salonke u crnoj boji.

Iako je mi najviše zamišljamo na fancy partyjima, ne znači da se ne bi uklopila i u poslovno odijevanje (oborila bi svakog klijenta), štoviše ozračila bi svaku prostoriju i unijela dašak glamura…

Cijena River Island blazera iznosi £85.00, a naručiti ga možete putem LINKA!