Film

PAŽNJA! – Netflix najavio “Squid Game” reality emisiju!

Daria Lovrić 15. lipnja 2022.

Biste li vi sudjelovali u Squid game izazovu?

U Squid Game izazovu natjecat će se 456 igrača za 4.56 milijuna dolara. Natjecatelji će se natjecati u nizu aktivnosti, odnosno igara inspiriranih popularnom serijom Squid Game. Dio natjecatelja će biti eliminiran nakon svake igre.

Squid Game Reality

„Želiš li igrati igru?“ – upitao je Netflix širu javnost i pozvao ju da se pridruži natjecateljskoj emisiji Squid Game: The Challenge. Prijave su otvorene na SquidGameCasting.com.

Na stranici za prijavu stoji: „Vidjeli ste dramu, sada je vaša prilika da sudjelujete u najvećem društvenom eksperimentu Netflixa ikada!“.

Bez unaprijed napisanih scena, svijet drame bit će pretočen u stvarnost. Igrači iz stvarnog života bit će uronjeni u legendarnu igru Squid Game i nikada unaprijed neće znati što slijedi.

Squid Game Reality

U objašnjenju stoji – „Ovdje će se natjecati u nizu igara koje „zaustavljaju srce“ kako bi postali jedini „preživjeli“ i otišli s novčanom nagradom koja će vam promijeniti život. Uz bogatstvo koje se čeka, tko će vam biti saveznik, kome ćete vjerovati i koga ćeš izdati u ovom konačnom testu?”.

Iz Netflixa naravno napominju da će svi igrači svojim kućama otići neozlijeđeni, a kako bi se uopće prijavili moraju imati minimalno 21 godinu u trenutku podnošenja zahtjeva.

Od natjecatelja se zahtjeva i valjana putovnica za vrijeme snimanja kako bi mogli putovati na potrebne lokacije te moraju biti na raspolaganju do 4 tjedna.

Squid Game Reality
Squid Game Reality

Netflix od potencijalnih natjecatelja zahtjeva da snime jednominutni video u kojem će reći nešto o sebi, koji bi bio njihov plan igre i što bi učinili s osvojenim novcem ako pobjede.

Početak igre se očekuje početkom 2023. godine. Jedva čekamo vidjeti kako će sve završiti i koje će „dječje igre“ igrati natjecatelji.

Netflixovu najavu pogledajte niže u videu: