FOTO by Jägermeister

Zabava

Pažnja! Jägermeister lansirao set pijanih bombica za kupanje

Krešimir Šustić 27. studenoga 2020.

Napunite kadu i pripremite se za alkoholnu kupku

U današnje doba sve više živimo užurbano, a sve manje vremena posvećujemo sebi i aktivnostima koje nam mogu pomoći da se opustimo, predahnemo i zastanemo na trenutak.

Dolaskom modernih i prostranih tuš kabina, rijetko kad provodimo vrijeme brčkajući se u kadi uz čašicu omiljenog pića, dobru muziku i upaljene svijeće.

Privatan spa tretman uistinu je potreban svima nama jer osim što nas oslobađa nakupljenog stresa, omogućuje nam da lakše utonemo u san i razbistrimo um.

Ukoliko vas navedeni razlozi vezani za zdravlje nisu privukli da napunite kadu, sigurni smo kako će to učiniti proizvod koji smo pronašli.

Brend Jägermeister, poznat po izradi alkoholnog pića od čak 56 vrsta biljka, lansirao je set pijanih bombica za kupanje zbog kojih ćete ovu aktivnost uvrstiti na svoj dnevni raspored.

Uz popularnu aromu u kojoj dolazi, uključuje anis i smreku, dajući lagano začinjen miris vodi koju će u samo nekoliko trenutaka učiniti zelenom.

U središtu bombice se nalazi i shea maslac koji hidratizira kožu, sušena narančina kora i aroma cimeta uz koje ćete se definitivno osjećati bolje i svježije.

Ako vam se odjednom otvorila velika želja za spa tretmanom uz ovaj artikl, dobra je vijest da svoj primjerak možete naručiti online putem LINKA.