FOTO by Bershka

Moda

Pastelno žute i zelene: Bershka blok sandale podsjećaju na ljetni sladoled!

Viktoria Mikulić 01. srpnja 2021.

Udobne, povoljne, neodoljive...

Ljeto je u punom zamahu i sve o čemu razmišljamo je kako se rashladiti na najbolji mogući način. Netko će osvježenje pronaći u hladnoj pivi ili tropskom koktelu, drugi će posegnuti za vodom prepunom leda, a nekima će u tome pomoći ledeni kremasti sladoled.

Kada su ovakve vrućine, najradije bismo što više vremena provodili u svoja četiri zida, a onda kada konačno moramo izaći, zasigurno bismo odjenuli nešto najugodnije.

Možda smo ljeto prikazali u negativnom smislu, ali često takvo i jest kada vrijeme provodimo u gradu. Ipak, kada se uputimo na more, sve je lakše.

Imamo volje i energije za plivanjem, ronjenjem, sunčanjem, odlaskom na ljetne partyje i isprobavanjem modnih komada, kako odjeće tako i dodataka.

Preko dana naš su prvi odabir niske udobne natikače koje nas ne opterećuju i na svakom koraku pružaju osjećaj opuštenosti, kao što su adidas Adilette natikače.

No prilikom lickanja za večernji izlazak, znamo da ćemo najviše zablistati u potpeticama. To ne moraju biti cipele s vrtoglavom petom u kojima nećemo izdržati ni sat vremena, već jednako sofisticirane mogu biti i blok sandale.

U Bershki smo pronašli pastelno žute i zelene sandale koje podsjećaju na ljetni sladoled, a koje bismo kombinirali uz mnoštvo ležernih outfita. Njihova cijena iznosi 149,90 kuna, a pronaći ih možete na LINKU.