Moda

Pastelno žuta, zelena ili lila? Mohito mini torbice osvajaju dizajnom i cijenom!

Viktoria Šafranić 01. travnja 2020.

Nadamo se da će se svidjeti i vama...

Zrake sunca jedino su što nas ovih dana može malo razveseliti. Toliko smo puta pomislili ako već moramo izdržati ovu ‘Korona situaciju’, onda neka ista bude s nekom svrhom.

Ako je još uvijek niste pronašli, mi smo tu da vam pomognemo prebroditi ovu kriznu situaciju i svakodnevno barem pokušati uljepšavati realnost.

Naš savjet je da se zaokupite razmišljanjem što ćete prvo učiniti kada izađete iz svoja četiri zida, koja mjesta ćete posjetiti, s kime ćete provoditi vrijeme, na koji način ćete iskoristiti slobodne trenutke?

U svima nama postoji određen pokretač sreće, a ono što u ovim danima možemo je pokrenuti isti barem u svojim mislima. Vjerujemo da će vam biti toplo oko srca čim vam glavom prođu sve one divne stvari u vašem životu koje su pred vama, a kojima se radujete kao malo dijete.

Sigurno ta važna životna događanja uključuju i razne odjevne kombinacije u kojima biste blistali. Trenutno ih samo možemo zamišljati, no lagano već sada možete kreirati look koj će sve oko vas oboriti s nogu. Nas su upravo osvojile pastelne torbice iz Mohita koje neće proći nezamijećeno.

Lila, žuta i zelena nijanse su koje u nadolazećim mjesecima osobito obožavamo, a zlatni lanac čini ih još poželjnijima za ljetne dane. Njihova cijena također je jedan od glavnih aduta, ove ljepotice koštaju 149,00 kuna što je zaista prihvatljivo.

Ako žudite za novim modnim dodatkom koji nećete ispuštati iz ruku prilikom prvog izlaska iz kuće, svakako razmislite o kupnji ovog šarmantnog accessoriesa.