FOTO by adidas.com/us

Moda

Pastelno rozi adidas ruksak iščekuje vedrije dane!

Viktoria Šafranić 22. veljače 2022.

Spreman za sunčano vrijeme!

Ruksaci su od sportskog dodatka prerasli u nešto znatno elegantnije. Više ih ne nosimo samo na trening, na izlet ili u šetnju već su nam modni suputnici kamo god se uputili. Jedan nas brend nikada nije iznevjerio kada govorimo o sofisticiranim modnim dodacima koji su ujedno i ugodni za nošenje i vrhunske kvalitete.

Adidas ruksaci nešto su najposebnije, a naš najdraži model je Santiago, no ovog puta privukao nas je mao drugačiji primjerak, koji izgleda nalik vrećama za nošenje sportske opreme, ali u znatno profinjenim izdanju.

Nikad ne znamo što će nam dan donijeti pa je važno da uvijek budemo spremni i modno osviješteni. Uz ovaj adidas ruksak zasjat ćete na svakom koraku. Svilenkasta satenska tkanina daje ovoj silueti visoki sjaj koji podiže vaš stil. Super chic? Slažemo se.

Traka i patent zatvarač čuvaju sve vaše stvari na sigurnom, tako da sve na što se morate usredotočiti jest izgledati i osjećati se dobro. Ovaj je šarmer djelomično izrađen od recikliranog sadržaja nastalog iz proizvodnog otpada, što je dodatni razlog zašto bismo ga trebali kupiti.

Adidas novitet bit će finalan touch uz sve nježne proljetne outfite, a njegova cijena iznosi $40!

Više detalja o istome saznajte na LINKU!