FOTO by Adidas

Moda

Pastelno roza i lila nijansa daju girly touch novim adidas tenisicama!

Krešimir Šustić 12. siječnja 2021.

Jedva čekamo proljeće da ih kombiniramo uz lepršave haljine i suknje

U svijetu obuće postoji mnoštvo klasika koje iz sezone u sezonu uvrštavamo u naše modne kombinacije kako bi upotpunili cjelokupan izgled.

Među njima se posebno ističu tenisice jer za njima posežemo u svakom godišnjem dobu i uvijek su na samom vrhu modnih trendova koji vladaju našim garderobama.

Svatko od nas posjeduje nekoliko pari u svojoj privatnoj kolekciji, neovisno o tome nosimo li ih prilikom sportskih aktivnosti ili za casual šetnju gradom.

Brend adidas poznat je po izradi izrazito kvalitetne sportske opreme, kao i po najprodavanijem modelu Superstar koji je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda.

Svoje vjerne obožavatelje časti novim primjercima na tjednoj bazi te samim time otvara želju za kupovinom novih, pogotovo ako ste jedan od ovisnika o tenisicama.

Nova poslastica koja je proizašla iz tvornice njemačke robne marke dolazi u kombinaciji neodoljive pastelno roze i lila nijanse, napravljene od kožnog i antilop materijala.

Iako ih zbog niskih temperatura nećemo nositi svakoga dana, odlično će nam poslužiti za nadolazeće proljeće i kombinaciju sa suknjama, haljinama, trenirkama i omiljenim trapericama.

Šarmantni, girly i upečatljiv model uskoro će zavladati službenim web shopom brenda, a nadamo se kako ćemo ga ubrzo imati prilike vidjeti u izlozima trgovina diljem Lijepe naše.