FOTO by Nike

Moda

Pastelne haljine i Nike Air Force 1 u boji mente uskršnji su favorit!

Viktoria Mikulić 03. travnja 2023.

S dodatkom paisley uzorka, našem će ormaru dati dašak orijenta…

Kad pastelne boje zavladaju izlozima trgovina i online shopovima, znamo da je Uskrs iza ugla. I dok je do nadolazećih proljetnih praznika ostalo samo nekoliko dana, Nike nas je u proteklim tjednima počastio s mnoštvo zavodljivih boja, pa smo tako predstavili Nike Air Jordan 1 u boji lavande koje su slavile Dan žena, kao i nove Air Jordanice u peachy nijansi podsjećaju na zalaske sunca.

WOW! Nike Air Force 1 tenisice dostojne naših proljetnih outfita

Sada, još jedna boja je u centru pozornosti, ona koja u isto vrijeme izgleda efektno i decentno… Air Force 1 proširio je asortiman s bijelim modelom tenisica koje krasi znak kvačice u boji mente, te nježno žuti detalji na stražnjoj strani ukrašeni orijentalnim paisley uzorkom i jezik s reflektirajućim efektom.

Bijele tenisice najlakše se uklapaju uz bezbroj proljetnih outfita, a posebice lijepo izgledaju uz lepršave cvjetne haljine midi dužine, neovisno o tome jesu li zemljanih tonova ili u nekoj upečatljivoj boji.

Jednostavne, a upečatljive – ovo su tenisice koje će obožavati fashionistice!Ako i vi smatrate da bi se idealno stopile s vašim proljetnim outfitima, budite strpljivi jer bi se uskoro mogle pojaviti na nike.com/hr!