FOTO by Furla

Moda

Pastelne city torbice dolaze s Furla potpisom!

Viktoria Mikulić 22. veljače 2021.

Sreća je u malim stvarima, baš poput ovih suvremenih modela...

Osmijeh na licu svake žene kada u ruke primi novu torbicu, nešto je neprocjenjivo.

Taj maleni modni dodatak začini svaku odjevnu kombinaciju, daje nam potrebno samopouzdanje i onaj osjećaj kao da istog trena možemo osvojiti svijet. Već su ovo sasvim dovoljni razlozi zašto svake godine trebamo barem jednu novu torbu…

Ponekad ipak želimo otići korak dalje i priuštiti si prepoznatljiv potpis, jer mi to zaslužujemo, zar ne? Jedna od takvih marki je Furla, koja nas neumorno inspirira novitetima koji su istodobno trendi i klasični. Ovog puta, odabrale smo mini torbice rezervirane za sve modno osviještene dame.

Nova Furla kolekcija za proljeće 2021 donosi raskoš pastelnih boja na ulice grada. Zajedno s proljetnim pejzažem, ova će se linija s lakoćom uklopiti uz procvjetale pupoljke. 

Baby plava, puder roza, mint zelena novi su kožni modeli koji odišu vrhunskom kvalitetom, te dizajnom kojeg krasi elegantna zlatna ruža, čiju elegantnu peteljku čini i zlatni lanac. Tu su još i klasični modeli poput crne, bež i crvene torbice.

Za koju god se odlučili, ne možete pogriješiti jer su Furline torbice jedinstvene u svakom pogledu. Svatko tko prati trendove odmah će prepoznati ruho ove robne marke, koja ne eksperimentira previše s novim izdanjima, već se drži standardnog dizajna, s pokojim novim detaljem, i u tome uspijeva već godinama.

Ako i vi smatrate da je vrijeme za novi chic accessories, posjetite službenu stranicu Furle i pronađite svoju modnu suputnicu.