Pastelne boje i floralni print by Hippy Garden

Viktoria Šafranić 02. ožujka 2017.

Nova kolekcija Hippy Gardena odličan je primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši koje vole hippie dodir u svom modnom odabiru.

Dizajnerica Đurđica Vorkapić novom kolekcijom ponovno je dokazala kako uistinu majstorski vlada profinjenom elegancijom. Hrabro je spojila print na print, a modni stručnjaci za takav izričaj kažu da se treba usuditi.

clanak1 (16)

Eksplozijom printa pretvara tkaninu u platno za umjetničko djelo, a odjevne komade kao stvorene za mlađahne, zaigrane, intelektualno i tako chic žene koje s nošenjem živih boja privlače pregršt pozitivnih vibracija u svoj život.
Kolekcijom dominiraju romantični detalji i osjećaj suvremenosti u svakome šavu  dok se autorski floralni print miješa s retro vijugama u jarkim i pastelnim bojama koje ovu kolekciju s potpisom kuće Hippy Garden, čine neodoljivom!     

clanak3 (8)                                    

Prevladavaju upečatljive midi i maksi haljine upadljivih detalja koje su idealno stilizirane s printanim tenisicama. Volumenozni kaput ogrtači ocrtavaju snažan rukopis i razrađenost do zadnjeg detalja dok funkcionalne košulja-haljine upotpunjuju doživljaj decentne elegancije što će odgovarati svim ženama koje vole nosive odjevne komade.
Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši koje vole hippie dodir u svom modnom odabiru.

clanak2 (12)

Cijela kolekcija dostupna je na poznatoj modnoj adresi, Masarykova 5 u Zagrebu, te na webshopu WWW.HIPPYGARDEN.COM

 

Fotografije: Šime Eškinja
Modeli: Lea Kubović,Ingrid Nikolić Manuela Mlinar
Styling kose: Evelin Hair Studio
Šminka: Nikolina Gega
Grafički dizajn: Nikola Bačanek
Set: Šuma Striborova