FOTO by Ted Baker

Moda

Pastelna ili vibrantna zelena? Neodoljive mini torbice s mašnom u Ted Baker režiji!

Daria Lovrić 23. veljače 2023.

Koja je vaš izbor?

Raskošna paleta zelenih nijansi jedna je od naših omiljenih. Zelene tonove nosimo tijekom cijele godine, maslinaste nijanse u jesen, skupocjenu smaragdnu zimi, a pastele i vibrantne tonove u proljeće i ljeto.

Zelena boja proglašena je HIT nijansom za ljeto 2022. godine, a sudeći prema prvim proljetnim kolekcijama i ove sezone nastavlja svoju vladavinu.

Fashionistice poludjele za Ted Baker torbicama!

Ususret proljetnom periodu poznati brend Ted Baker lansirao je predivne novitete radi kojih bi najradije bankrotirali. Nedavno smo predstavili predivnu kolekciju u kojoj cvjetni print vodi glavnu riječ, međutim ovog je puta vrijeme za najveću žensku opsesiju – torbice.

Za oko su nam zapele dvije ljepotice s mašnom koje su nas očarale na prvi pogled.

Ted Baker torbica s mašnom
Ted Baker torbica s mašnom – £110

NIASINA model dolazi u jarkoj zelenoj, izrađen je od mekane kože i ima unutrašnjost od više odjeljaka koji vam omogućavaju savršenu organiziranost.

S druge strane NIYAH model u pastelnoj zelenoj izrađen je od brušene kože i vašem će looku dati elegantan i sofisticiran izgled.

Ted Baker torbica s mašnom 1
Ted Baker torbica s mašnom – £110

Obje torbice krasi predivna mašna na ručki, ali imaju i duži remen koji omogućava nošenje preko tijela. Odlično će se uklopiti u streetstyle lookove, ali i u večernji outfit.