FOTO by adidas.com/us

Kids

Paško Patak i Vlatka Patka glavne su ikone na novim dječjim adidas Superstar tenisicama!

Viktoria Šafranić 14. siječnja 2022.

Vesele patkice spremne su biti na svakom koraku vaših mališana...

U svom životu imate mališane koji su veoma aktivni? Ponekad vam jednostavno nije jasno od kuda im toliko snage, no dovoljno je da se sjetite svoje malenkosti iz djetinjstva i sve će vam biti jasno.

Dječica imaju neku posebnu energiju kojom zrače i ništa ih ne može zaustaviti. Oni nemaju briga kao mi i u potpunosti svoj um prepuštaju igranju i zabavi, stoga ne čudi što nikada nisu umorni.

Ako im želite priuštiti nešto originalno, simpatično i kvalitetno, ne tražite dalje od nove kolekcije adidas kids. Asortiman prepun obuće, odjeće i dodataka namijenjen je tome da se vaši mališani osjećaju slobodno i ugodno na svakom koraku, a pritom je i veoma trendi.

Bilo da vaše dijete planira postati sljedeća nogometna superzvijezda, isprobati novi sport ili jednostavno voli trčati uokolo po vrtu, pronaći ćete točno ono što vam treba među adidas novitetima.

Ako vaše dijete nije prezadovoljno tijekom jutarnjeg ustajanja i često vam pripremi pravu predstavu prije odlaska u vrtić, pronašli smo siguran način da natjerate svog mališana da se svako jutro nasmiješi.

Dovoljno je da navuče ove šarmantne adidas superstar tenisice na stopala koje dolaze s omiljenim Disney patkicama. Jedne krasi nježna lila boja i preslatka Vlatka Patka, dok su druge upotpunjene plavom bojom i motivom Paško Patka. Odlično je što nemaju vezica jer je tako proces obuvanja sveden na minimum.

Osim što će ih zabaviti, uvijek će imati prijatelja dok se igraju u rastezljivom, fleksibilnom dizajnu. Izrađene od niza recikliranih materijala, gornji dio ima najmanje 50% recikliranog sadržaja. Ovaj proizvod predstavlja samo jedno od adidas rješenja za uklanjanje plastičnog otpada.

Više detalja o plavim superstar tenisicama možete pronaći OVDJE, a informacije o lila modelu dostupne su putem sljedećeg LINKA.