FOTO by Zara

Moda

Party torbice u vibrantnim bojama pozivaju u večernji izlazak!

Daria Lovrić 13. travnja 2023.

Koja je šljokičasta krasotica vaš favorit?

Sredina je travnja i proljeće je u punom jeku. Period nakon Uskrsa najavljuje sve ljepše i toplije dane, ali i mnoštvo evenata i svečanih događanja. Idućih nekoliko vikenda rezervirano je za vjenčanja, pričesti i krizme, a one preostale provest ćemo na vikend putovanjima i u večernjim izlascima s prijateljicama.

Vjerujemo da ne postoji osoba koja ne voli proljetni period. Procvalo cvijeće na livadama, tople zrake sunca i predivni dani daju nam energiju za druženja i izlaske, dok vibrantne jarke boje bojaju izloge trgovina.

Kako bi pri svakom koraku izgledali stylish, svoj outfit, posebice večernji začinite efektnim modnim dodacima. Kako bismo vam olakšali potragu za eye-catching torbicama predstavljamo vam trio iz nove Zara kolekcije.

Unutar novog Zara asortimana pronašli smo preslatku šljokičastu krasoticu s metalnim remenčićem i sitnim perlicama. Stylish primjerak dolazi u tri efektne boje – popularnoj limeti, ženstvenoj pink i boji cijeđene naranče.

Pojavom prvih proljetnih dana, pa sve do onih kasnih ljetnih, jarke i upečatljive boje dominirat će našom garderobom. Čak i ako niste ljubiteljice šljokičastih glamuroznih komada, od samog pogleda na ovaj predivni accessories vjerujemo da ćete se predomisliti.

Ove mini torbice idealne su za večernje izlaske i uklopit će se u svaki svečani look, a preferite li minimalističke odjevne komade u basic bojama, efektna torbica poput ove začinit će vaš look i dati mu posebnu notu.

Svoju torbicu u must-have bojama možete naručiti putem Zara web trgovine, po cijeni od 29.95 €.