Parov Stelar objavio prve dvije skladbe s novog albuma!

Viktoria Mikulić 18. veljače 2017.

Zagrepčani će dočekati turneju Parov Stelar-a 7.travnja u Domu sportova, dva tjedna prije izlaska albuma ''The Burning Spider"

”The Burning Spider (feat. Lightnin Hopkins)” i ”Step Two (feat. Lilja Bloom)”naslovi su prvih dviju skladbi s novog albuma Parova Stelara. Iako je kao datum objave albuma ”The Burning Spider” najavljen 21. travanj, iz tabora austrijskog glazbenika i izdavačke kuće Etage Noir objavljeno je kako će prve dvije skladbe biti otkrivene javnosti već 17.veljače, što će zasigurno razveseliti brojne fanove diljem svijeta.

U naslovnoj skladbi ”The Burning Spider”, Parov Stelar koristio je samplove kultnog američkog blues gitarista i pjesnika Sama Johna ”Lightnin” Hopkinsa, jednog od najznačajnijih gitarista svih vremena, poznatog i po tome što je snimio više albuma od ijednog blues glazbenika. U drugoj skladbi, naslovljenoj ”Step Two”, Parov Stelar ostvario je još jednu glazbenu suradnju sa svojom suprugom, svestranom umjetnicom Liljom Bloom koja je inače i autorica dizajna i likovnog oblikovanja albuma ”The Burning Spider”.

Ulaznice za zagrebački koncert dostupne su u pretprodaji po cijeni od 280kn i to u sustavu Eventima i na www.eventim.hr, Dirty Old Shopu, Dallas Music Shopu Rijeka i Dallas Recordsu (Zagreb, Paromlinska 49/1). Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 330kn.