FOTO by Instagram @schiaparelli

Bizar

Paris Fashion Week & Doja Cat – outfit od 30000 Swarovski kristala

admin 24. siječnja 2023.

Oni koji pate od tripofobije - ne otvarajte ovaj članak

Teško da nas što još može iznenaditi kada su outfiti poznatih osoba na crvenom tepihu u pitanju, ali ovaj posljednji ipak malo odskače iz okvira. Za to se pobrinula pjevačica Doja Cat koja se na Paris Fashion Weeku pojavila prekrivena u 30000 ručno nanesenih Swarovski kristala.

Ovaj outfit kreirao je modni dizajner Schiaparelli koji je video objavu svoje kreacije na Instagramu nazvao “Doja Cat Couture“. Odjevna kombinacija bila je dio revije Haute Couture SS23 održane u Petit Palaisu u Parizu tijekom prestižnog Paris Fashion Weeka koji je započeo prošlog utorka.

Outfit se sastoji od kombinacije dva dijela – “svilenog gornjeg dijela” i “ručno pletene suknje od lakiranih drvenih perli“. Izgled su upotpunile crvene čizme koje su se utopile u bizarnost outfita te upotpunile ono što mnogi s crvenog tepiha nazivaju – statement!

Iako je ovo svakako jedan od onih hrabrih i avangardnih izbor outfita, mnogi su ljudi otkrili da je odjeća ‘izazvala‘ njihovu tripofobiju.

Tripofobija je strah od skupine sićušnih rupa, a 30000 ručno apliciranih Swarovski kristala sigurno su jedan od okidača.

Ovo nije prvi put da je poznata reperica eksperimentirala u probijanju trendova svojim modnim odabirima.

“Nisam pokušavala izgledati seksi niti privlačno. Svaki moj outfit ima priču i ponosna sam na onu koju ovaj crveni nosi sa sobom” – izjavila je pjevačica kao odgovor svim negativnim komentarima.