FOTO by parfois.com / Instagram @paulaferriggi

Moda

Parfois torbice kojima ćemo proslaviti kraj ljeta

Mia Vodopija 17. kolovoza 2021.

Počasti se torbicom, zaslužila si!

Svaka žena u svom ormaru ima nekoliko pari omiljenih haljina, traperica i bluza. S obzirom na to da se pokazivanje stila ne sastoji samo u pokazivanju odjeće, već i u modnim dodacima, bitno je imati dobre cipele i torbe.

Pri tome ne mislimo na jako skupe cipele i torbe, već one koje će s vama biti dugo. 

240.00 KN

Niti jedan ormar nije potpun bez prave torbe, stoga ne iznenađuje da se ovaj modni dodatak nalazi visoko na popisu ključnih komada koji se moraju pronaći u baš svakoj garderobi.

240.00 KN

Ono što nam je važno kod odabira same torbe jest da je ona prije svega kvalitetna te da svoje počasno mjesto u ormaru ima dulje od jedne sezone, a u čemu uvelike doprinosi odabir njezinog materijala!

280.00 KN
280.00 KN

Koža je materijal kojem se najčešće okrećemo kada temperature postanu nešto niže, ali i kada želimo smjestiti u svoj ormar modni komad koji će biti nešto izdržljiviji.

280.00 KN

To je posebno izraženo prilikom odabira torbe, pa tako najčešće biramo modele srednje veličine koji su idealni za svakodnevno ispunjavanje obaveza.

240.00 KN
190.00 KN

Posebno su omiljeni cross body modeli, a koji su svojom veličinom sasvim dovoljno prostrani da u njih stane sve ono što nam je tijekom dana potrebno imati nadohvat ruke.

140.00 KN
210.00 KN

I ove sezone u fokusu su nešto manje torbice, koje su nas naučile da sa sobom nosimo samo nužne stvari.

210.00 KN

Danas smo izdvojili nekoliko Parfois torbica koje su nas svojim izgledom osvojile na prvu, stoga je pravo vrijeme za obnovu postojeće kolekcije!