FOTO by Parfois

Moda

Parfois ruksak camel nijanse izgleda mnogo skuplje nego što jest!

Antonija Andabak 05. listopada 2020.

Primamljiva camel boja i dio od brušene kože glavni su aduti skupocjenog izgleda!

Camel is new black…kada govorimo o boji koja je zavladala modnom scenom, ta divna, topla smeđa boja definitivno je ona koja je osvojila zaljubljenice u modu.

Bilo da ste ju odabrali kao glavnu jesensku boju svoje jakne, over the knee čizama, gležnjača ili suknje, sada sve odjevne komade i omiljenu obuću, možete upariti s Parfois prekrasnim camel ruksakom!

U naslovu smo otkrili kako je riječ o komadu koji izgleda skuplje nego što jest i to upravo zbog gore spomenute sofisticirane boje ruksaka i dijela od brušene koži koji joj daje taj classy look.

Iako cijena ovog ruksaka od 320 nije mala, dugoročno gledano, ovaj će vas ruksak “služiti” godinama i definitivno isto tako neće izaći iz mode jer ipak klasik ostaje klasik bez obzira na nametnute trendove kojima se mnogi ne žele pokoriti.

Parfois ruksak izgledom pripada high end sceni accessoriese-a, udoban je za nošenje pošto ima podesive naramenice te prostran za nošenje svih vama potrebnih i dragih stvarčica što je veliki plus! Dio napravljen od brušene kože nije samo ukras već dovoljno veliki džep u koji će vam stati primjerice karte od koncerta!

Ruksak se otvara i zatvara patentnim zatvaračem koji, jednom zatvoren, čini svojevrstan sef za vaše stvari, te nema bojazni da iste ispadnu usred nespretnog zatvaranja na magnetić. Ruksak je veoma stylish modni dodatak koji ovog trena možemo zamisliti uz lepršavu suknju cvjetnog uzorka svjetlijih boja te oversized pulovera koji nehajno pada na jedno rame.

S obzirom na to da mnoge više ne mogu zamisliti život bez praktičnog ruksaka, ovaj će Parfois primjerak brzo naći svoje kupilice, stoga, ako ste vi među njima, “upecajte” ga OVDJE!