FOTO by Parfois

Dom

Parfois Lunch bag – torba za užinu na poslu, ono je što trebamo ovo ljeto!

Antonija Andabak 28. lipnja 2020.

Termoizolirane torbe sačuvat će svježinu vaših obroka, a od danas su na sniženju!

Osmosatno radno vrijeme zahtijeva dobru organizaciju kada je riječ o kvalitetnim obrocima koje ćete konzumirati tijekom dana. Bilo da je riječ o rajčicama, tikvicama, jogurtu ili konkretno pripremljenom jelu, hrana valja ostati na optimalnoj temperaturi kako bi isto kasnije bilo i ukusno.

Parfois je ponudio konkretno i vrlo stylish rješenje kada je riječ o nošenju užine na posao, a riječ je o Lunch torbicama koje su dovoljno prostrane da stane pristojan obrok koji će vas držati sitima do povratka kući.

Doista, zaboravite na vrećice koje bjesomučno tražite po kući netom prije izlaska na posao, Parfois torbice za užinu su upečatljive, praktične i od danas na sniženju. Cijena jedne torbice iznosi 150,00 kn i možete je naručiti OVDJE.

Iste dolaze u dvije varijante, jedna svjetlija s motivom Porto grada, a druga tamnije podloge s ružičastim i crvenim srcima.

Obje torbe podsjećaju na mini kovčežiće, imaju ručku za nošenje u ruci i remen za nošenje na ramenu.

U obje varijante Lunch bag izgleda trendi, vrlo praktično za odlazak na posao kada ionako ulažemo vremena i truda da izgledamo lijepo i uredno, stoga predlažemo zauvijek zaboraviti na plastične vrećice i okrenuti se modernom Parfois rješenju.