FOTO by Parfois

Moda

Parfois koferi rezervirani za pravi tropski odmor!

Viktoria Mikulić 21. lipnja 2023.

Ovog ljeta putujemo sa stilom!

Ako je neko godišnje doba savršeno za putovanja i istraživanje novih egzotičnih destinacija, onda je to ljeto u koje smo upravo uplovili. Za sve koji žele osjetiti ljetni duh i na svojim modnim kombinacijama, osim odjeće, obuće i nakita, nemojte zaboraviti i na putni kofer koji će biti vaš modni adut gdje god s uputili.

Za ljetne dane, naša preporuka su upečatljivi koferi u vibrantnim bojama, uzorcima ili neobičnim detaljima. Ljeto je idealno vrijeme za eksperimentiranje s veselim dizajnom koji će privući pažnju na aerodromima i putovanjima.

Namirisali smo živopisnu cvjetnu kolekciju s potpisom Parfoisa!

Unutar putnog asortimana web trgovine Parfois, pronašli smo neodoljive kofere i izdvojili 5 favorita koji naprosto osvajaju. Šarmantni izvana, prostrani iznutra, odlični su suputnici koji će nesumnjivo potrajati godinama i pratiti vas na svim putovanjima i izletima.

Naš favorit je lila kofer s cvijeće i natpisom enjoy, čija unutrašnjost također dolazi u boji lavande. Koji god odabrali, bit ćete u centru pozornosti.

Za još posebniji dojam kada se otisnete na neku od željenih lokacija, upotpunite ga sa šarenim outfitima koji će vam u svakom trenu izmamiti osmijeh na licu.

Tu je još jedan atraktivan kofer koji, za razliku od ostalih, nije obasut cvijećem, već motivima suncobrana i ležaljka/ručnika. Genijalno, zar ne?

Za idiličan ljetni izgled, počastite se s efektnim Parfois koferom i uživajte u svakom trenutku putovanja.