FOTO by Cropp

Obuća

Paprenjaci su vam najdraži božićni kolačići? Onda morate nabaviti ove kućne papuče…

Viktoria Mikulić 10. studenoga 2021.

Cropp je upravo predstavio liniju papuča, a nama nije dugo trebalo da odaberemo svog favorita...

Miris božićnih kolačića i prhkog tijesta širit će se i vašom kuhinjom ovih blagdana? Nije vam teško zasukati rukave kada znate da će rezultat biti preukusan. Također ste spremni potruditi se malo više i pronaći savršene kalupe kako bi vaši kolačići tvorili oblik najslađih paprenjaka.

Ako pak želite unijeti dodatan trud, nakon što ih ispečete, možete ih prigodno ukrasiti jestivim blagdanskim bojama, ili u praznine dodati marmeladu ili Nutellu. Na Internetu danas možete pronaći brojne recepte za najposebnije paprenjake.

Ah, čim pišemo o ovim sočnim kolačićima, odmah nas uhvati glad. Kako bi cjelokupan proces pripreme protekao u najboljem mogućem redu, važno je nabaviti i fancy pregaču u blagdanskom ruhu, a za cozy atmosferu pobrinut će se papuče u obliku paprenjaka.

Ovi mekani noviteti osvojili su nas momentalno, a isti su djelo poznatog high street brenda Cropp, koji ih prodaju za 99,90 kuna. Jednu papuču krasi božićna kapa, dok druga dolazi sa šalom, a tu su i šareni gumbići koji ih čine još slađima. U njihovom novom asortimanu mogu se pronaći i neki drugi motivi na papučama poput Grincha, Winnie the Pooha i omiljene sove iz kultnog Harry Pottera, ali ovi paprenjaci nemaju konkurenciju.

Ove će nas ljupke papuče pomno promatrati ne bismo li sve napravili kako treba, a na kraju kada vidite svoje ukusne paprenjake kako nestaju brzinom munje sa stola i kako ukućani traže komad više, bit ćete itekako zadovoljni…