Moda

Paperbag hlače od 119 kuna pružaju udobnost na svakom koraku!

Viktoria Mikulić 31. svibnja 2022.

Ako se ovog ljeta želite osjećati opušteno, vrijeme je da škicnete New Yorker novitete…

Ljeto nam pruža bezbroj mogućnosti u vidu odijevanja i modnih dodataka. Prave fashionistice zasigurno su već osmislile nekoliko božanstvenih kreacija u kojima će plijeniti pažnju gdje god se pojave.

Iako su eye-catching komadi ono čemu težimo jer uvijek izazovu wow efekt, trebali bismo nabaviti i nekoliko ugodnih modela odjeće koji nas u nijednom trenutku neće opterećivati.

Pritom mislimo na primjerke nosive za svaki dan, koje odjenemo u trenu za odlazak do trgovine, na plažu i slično.

Paperbag hlače su jedan takav komad odjeće u kojem se osjećamo ugodno i koji najčešće kombiniramo uz jednako udobne T-shirte.

Modeli s potpisom New Yorkera naši su favoriti, a cijena im iznosi 119 kuna. Oni dolaze u nekoliko boja, kao i u dvije varijante, klasične i s prugicama.

Nježno roze, zelene, plave, bež, crno-bijele, mi odmah uzimamo dva para koja ćemo kombinirati uz japanke i adidas Adilette natikače.

Ako nam je nešto bitno dok smo na godišnjem odmoru i upijamo vitamin D, onda je to činjenica da se želimo osjećati kao da lebdimo na oblacima.

U ovim hlačama bezbrižno možemo provesti čitavo ljeto, a ako i vi želite taj komfor u narednim mjesecima, naručiti ih možete putem LINKA ili se uputiti u obližnji New Yorker.