FOTO by PR

Iće & piće

PANETTONE BAJADERA – najsočnija poslastica ovog Božića!

Viktoria Mikulić 30. studenoga 2022.

Ako nekome želite pokloniti nešto od srca, poklonite im Panettone Bajaderu!

Nakon što smo prije nekoliko godina na Adventu isprobali Bajadera fritule, mislili smo da ih ništa ne može nadmašiti, no ovogodišnja zvijezda blagdana itekako bi im mogla parirati. Uz kobasice, kuhano vino i germknedle, na našem blagdanskom stolu svoje mjesto pronaći će i Panettone Bajadera.

Panettone Bajadera najslađa je blagdanska zvijezda!

Talijanska vrsta slatkog kruha porijeklom iz Milana, koji se obično priprema i uživa za Božić i Novu godinu u zapadnoj, južnoj i jugoistočnoj Europi, sada je dobila novo ruho, zahvaljujući suradnji Kraša i Kroštule.

Panettone Bajadera nabrijana je verzija originalnog Panettonea. Kao u popularnim Hollywoodskim serijalima ovaj panettone prepunjen je najkultnijom slasticom do krajnjih granica. Toliko je bogat da ga moraju okretati dok se hladi jer se inače pretvori u puding.

Panettone Bajadera ručno je rađen sa brašnom, vodom, maslacem, žumanjcima, šećerom, medom, esencijom naranče i puuuuno Bajadera. Dizan je na TURBO pogon prirodnog kvasa.

Majstori iz Kroštule zaduženi za izradu panettonea potvrdili su da ovo nije bilo kakav panettone i kako oni vrlo pažljivo biraju sve sastojke koje stavljaju u tu posebnu slasticu.

Ovaj je panettone sljubljen s Bajaderom i zato je toliko dobar. A da bi nas oduševljavao svojim okusom, o njegovoj pripremi vodi se pomna briga. Bez aditiva, proizveden s divljim kvascima, od miješanja do pakiranja treba mu tri dana i obogaćen je onim što pravi stvarnu razliku – savršenim namazom od nougata i najfinijeg kakaa. I zato je Bajadera Panettone ove godine sinonim za kraljevsko uživanje u blagdanima.

bajadera panettone

Ako se i vi ovih blagdana želite počastiti s jednom Panettone Bajadera poslasticom, svoj primjerak možete kupiti u Kraševim bonbonnièreama naručiti putem shop.korstula.hr po cijeni od 159,00 kuna!