FOTO by Panasonic

Dom

Panasonicov pekač kruha – za jednostavno pečenje najukusnijeg kruha

admin 23. prosinca 2021.

Panasonicov SD-YR2550 ispeći će savršeni kruh u udobnosti vašeg doma

Uz niz programa, uključujući programe za kruh bez glutena, ovaj savršeni pekač omogućit će vam da pustite kreativnost na volju u pripremanju savršenog kruha za vas i vašu obitelj

Panasonic ima dugu povijest pečenja kruha: bio je prva robna marka koja je na globalnom tržištu prodavala pekače kruha. Sada kad prodaje pekače kruha već 34 godine Panasonic shvaća potrebe svakog pekara, o čemu najbolje svjedoči stalna prilagodba njegove ponude kućanskih uređaja zahtjevima potrošača.

Od kreativnog pekača kolača do obožavatelja bezglutenskog kruha, najnovija ponuda pekača kruha stručno je osmišljena tako da učini jednostavno pečenje kod kuće vašim omiljenim hobijem. Za to će se pobrinuti ove godine predstavljeni SD-YR2550, srebrni posve automatski pekač kruha sa spremnikom za kvasac i grožđice/orašaste plodove.

SD-YR2550 ima 31 automatski program za pripremu autentičnih svježe pečenih kruhova (uključujući onaj od integralnog pšeničnog brašna), tijesta za pizzu, brioša, kolača, tijesta, džemova i kompota.

Uz to, pekač nudi i novi, elegantni vodoravni dizajn koji će se savršeno uklopiti u svaku kuhinju i zauzima minimalno mjesta na radnoj površini.

Novi specijalizirani program za kolače omogućit će izradu prekrasnih peciva bez obzira na recept, sastojke ili količinu iskustva! Ta automatizirana funkcionalnost određuje optimalno vrijeme miješanja i pečenja tako da svaki put dobijete lagan i prozračan kolač, što znači da se vi možete fokusirati na ukrašavanje.

SD-YR2550 ima i automatski spremnik za grožđice / orašaste plodove, pa je pečenje jednostavno, a rezultati savršeni svaki put. Dodavanjem posebnih sastojaka kao što su orašasti plodovi, sjemenke, masline, suho voće i nasjeckano meso ili suhomesnati proizvodi u pravo vrijeme i ravnomjerno raspoređenih u tijestu možete savršeno prilagoditi svoje kruhove i peciva svom ukusu

Uređaj je savršeno pogodan i za pečenje bezglutenskog kruha i pekača, s čak četiri specijalizirana bezglutenska programa.

Uz SD-YR2550 vašoj kreativnosti neće biti granica, a inspirirati se možete i na Panasonicovoj stranici https://experience-fresh.panasonic.eu/recipes-by-product/breadmaker/ koja nudi gotovo 160 recepata za pekače kruha.