FOTO by Instagram @queenlwam / @pampasbox / @pampasgrassfarmer

Dekor

Pampas trava u lila nijansi najproljetniji je home dekor!

Viktoria Mikulić 16. veljače 2023.

Bez obzira volite li boje ili ne, riječ je o nijansi koja nije napadna i uklopit će se u svaki ambijent…

Čim je zasjalo sunce, odmah smo dobili motivaciju da svoj ormar presložimo u nešto vibrantnije boje. Crna, smeđa i siva, kao i nude tonovi dovoljno su vladali našom garderobom i sve što nam treba je osvježenje u vidu pastelnih i žarkih nijansi.

Bez obzira što proljeće još nije iza ugla, odijevanjem u energične boje i sami ćemo se osjećati poletnije. A što je s naša četiri zida gdje provodimo većinu slobodnog vremena? Kako bi i sami bili pozitivniji, svoje ruho bismo trebali oplemeniti vedrijim tonovima. Znamo da još uvijek imate buket cvijeća od Valentinova i da jako lijepo miriše, no što kada ruže uvenu, jeste li razmišljali kako svom prostoru dati dozu topline, a da pritom ne morate svakog tjedna razmišljati o nečem novom?

Rješenje dolazi u obliku umjetne pampas trave koja je posljednjih godina zavladala interijerima. Iako je najzastupljenija ona u bež boji, mi bismo se ipak odlučili za alternativu u lila nijansi, omiljenoj boji proljeća.

Nježno ljubičasta boja na suptilan će način osvijetlili prostor u kojem živimo, a istodobno izgledati elegantno i profinjeno.

Kako bi još više došla do izražaja, sugeriramo da busen pampasa postavite u dugu staklenu vazu. Osim kod kuće, idealno će izgledati u svakom uredu, kao i na proslavama gdje će donijeti jedan suvremen štih.

Na Instagramu smo pronašli bezbroj inspiracija i ideja kako aranžirati pampas travu, a na Amazonu primjerak koji možete naručiti.

pampas trava