FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Pampas lampa za sve koji obožavaju boho stil uređenja!

Viktoria Mikulić 09. siječnja 2023.

Trebate promjenu u svom domu, a niste spremni na kompletan redizajn prostora?

Sada kada smo pospremili božićne ukrase, naša četiri zida izgledaju pomalo jednolično. Proljeće je još daleko i nekako nam se ne čini prirodnim stan upotpuniti s gomilom cvijeća, no uvijek možemo dodati pokoji detalj koji će unijeti vedrinu u naš životni prostor.

pampas trava

Za blagdane smo nakupovali i ono što nam je potrebno i ono što nije, stoga u siječnju nemamo pozamašan budget za promjenu namještaja i slično. Ipak, uvijek možemo dodati pokoju sitnicu koja će nadjenuti novo ruho ambijentu, poput novih ukrasnih jastučića, dekorativne slike ili još bolje – pampas lampe.

Obožavate pampas travu? Onda ćete ostati zadivljeni pampas lampom!

Svi ljubitelji boho uređenja i nježnih tonova doći će na svoje nakon što ugledaju novitet koji se upravo pojavio na web trgovini Next. Riječ je o bež lampi od pampas trave koja će upotpuniti dnevni boravak, spavaću sobu ili blagovaonu. Gdje god je smjestili, bit će u centru pažnje i svaka osoba koja uđe u vaš stan ili kuću, nesumnjivo će prvo primijetiti strop.

pampas trava

Ako uz nju dodate i neku boho vazu prepunu pampas trave u svoj interijer, uvidjet ćete kako male stvari mogu učiniti ogromnu razliku. Pampas trava dobrodošla je u svim godišnjim dobima, pa tako i zimi kada je najviše volimo vidjeti u bež tonu. Ako i vi svoj dom želite ukrasiti pampas lampom, naručiti je možete putem nextdirect.com/hr po cijeni od € 59!