FOTO by Netflix

Film

Pain Hustlers – Netflixov broj 1 s Chris Evansom i Emily Blunt

admin 31. listopada 2023.

Već ga uspoređuju s filmom "The Wolf of Wall Street"

Pain Hustlers je oštar i otkrivajući pogled na ono što neki ljudi rade iz očaja, a drugi iz pohlepe. Ovaj film upravo se nalazi na prvom mjestu Netflixove ljestvice, a oni koji su ga pogledali uspoređuju ga s filmom “The Wolf of Wall Street”.

Pain Hustlers film s Chris Evansom i Emily Blunt
Foto: Netflix

Ako niste ljubitelj horor filmova i Noći vještica možda je ovo film koji je kao stvoren za današnju večer uz kokice i čašu vina.

Pain Hustlers film s Chris Evansom i Emily Blunt
Foto: Netflix

U režiji Davida Yatesa i uz talente glumce Emily Blunt i Chrisa Evansa, “Pain Hustlers” zaranja u meteorski uspon, burne padove i dugotrajno razaranje izazvano korupcijom unutar farmaceutske industrije.

Film otkriva živote predstavnika Zanna Pharmaceuticala i beskrupulozne mjere koje su poduzeli u svojoj nemilosrdnoj potrazi za prodajom lijekova.

Pain Hustlers film s Chris Evansom i Emily Blunt
Foto: Netflix

Službeni sinopsis za seriju kaže: Liza Drake (Emily Blunt) samohrana je majka koja je upravo izgubila posao i na kraju je svojih mogućnosti. Slučajni susret s farmaceutskim prodajnim predstavnikom Peteom Brennerom (Chris Evans) stavlja je na uzlaznu putanju ekonomski, ali vrlo sumnjivu etički, budući da se upleće u opasnu shemu reketarenja. Suočavanje sa svojim sve nemirnijim šefom (Andy Garcia), sve lošijim zdravstvenim stanjem njezine kćeri (Chloe Coleman) i sve većom sviješću o razaranju, tjeraju Lizu da preispita svoje izbore.

Nadamo se da vas je radnja zaintrigirala i da ste već sastavili raspored za jednu filmsku večer.