FOTO by Sinsay

Moda

Pahuljasti teddy kaput od 379,00 kuna rasprodat će se u trenu!

Viktoria Mikulić 21. listopada 2022.

Crno-bijeli kaputić od umjetnog krzna - MOŽE!

Ako se još uvijek čvrsto držite za kožnu jaknu i baloner, vrijeme je da lagano otpustite kočnice i svom ormaru dodate jedan cozy zimski kaputić.

To ne mora biti neka svečana i elegantna bunda, kao ni kaput od kašmira, već je dovoljno pri ruci imati neki ležeran model kaputa koji će vam poslužiti u hladnim jutrima i uz koji ćete se osjećati ugodno i opušteno. Sva sreća da su predimenzionirani kaputi u modi jer nema ništa udobnije od njih.

Zaogrnuti se u jedan teddy kaputić sve je što priželjkujemo ove zime. Ako niste osoba od boja i za vas nema ništa ljepše od klasične crne i bijele, dopustite da vas upoznamo s oversized kaputom koji dolazi u kombinaciji ove dvije boje.

U ovaj teddy kaputić bismo se zabundali prvog dana kada naslutimo da više nije vrijeme za lagane jaknice, a taj datum nastupit će uskoro. Ono po čemu je ovaj kaput još poseban je naravno cijena.

teddy kaput

Sinsay donosi prvi pahuljasti teddy kaputić za nadolazeću sezonu!

Dolazi iz Sinsaya stoga smo i očekivali pristupačnu cijenu, ali 379,00 kuna zbilja nas je pozitivno oduševilo (pssst… u Sinsayu dobivate i popust od 35 kuna za potrošenih 240 ili 80 kuna popusta za potrošenih 400 – isplati se ubaciti još jednu šalicu ili svijeću od 29,90 kuna). Mi ga kupujemo odmah jer nam se čini da će kroz nekoliko dana biti u potpunosti rasprodan.

teddy kaput

Ovaj Sinsay model možete nositi uz trenirke, traperice, suknje, haljine, doslovno uz sve što poželite, a možete i baš poput Carrie odjenuti štikle i pidžamu ispod njega i uputiti se do frendice na gin, nitko ne mora saznati…