FOTO by Netflix

Film

Ozark – pogledajte teaser i datum početka emitiranja finalnih epizoda

admin 24. veljače 2022.

Nećemo dugo čekati za završni rasplet napete serije

Netflix je i službeno potvrdio datum izlaska drugog dijela posljednje sezone serije Ozark, a jučer objavljeni teaser najavljuje da bi jedan od likova mogao umrijeti.

Foto: Netflix

Nakon što smo krajem prošlog mjeseca pogledali prvih sedam epizoda posljednje sezone serije Ozark, morali smo strpljivo čekati nastavak i rasplet priče između Martyja i Wendy Byrde.

Foto: Netflix

Nasreću, nećemo čekati dugo jer je Netflix potvrdio da nastavak četvrte sezone dolazi krajem travnja.

Jučer je objavljen i kratki teaser za finalno poglavlje i izgleda kao će Marty izvući deblji kraj, nakon što Ruth uperi pištolj u njega. Treba vidjeti hoće li i kako Marty izbjeći smrt i hoće li Wendy potegnuti okidač.

Iako nas je serija Money Heist naviknula da se finalna sezona podijeli u dva dijela, ona je svojom napetošću opravdala sva iščekivanja.

Nadamo se da će i finalne epizode Ozarka biti vrijedne čekanja i da ćemo za otprilike 2 mjeseca znati kompletan rasplet.

Foto: Netflix

Producent serije Chris Mundy izjavio je da je prva ideja bila da serija ima 5 sezona, ali nakon razmišljanja zaključili su da je bolje četvrtu sezonu razlomiti u dva dijela, učiniti ju dužom i napetijom, a da li su postigli savršen recept za sve fanove saznat ćemo 29. travnja.