FOTO by Oysho

Moda

Oysho neodoljive pletene deke, papuče/čarape i kardigan za najzimogroznije među nama

Krešimir Šustić 20. studenoga 2020.

Odlučili smo da ćemo ove zime biti opskrbljeni samo cozy stvarčicama

Dolaskom mjeseca studenog, temperature su se počele spuštati prema nuli i sve dublje ulazimo u zimski, ujedno i najhladniji dio godine.

Samim time, potreba za izlaskom iz topline naših domova se umanjila, te sve više raznih aktivnosti provodimo u zatvorenim prostorima kako se ne bi smrzavali na otvorenom.

Tako većina nas pronalazi nove načine za razonodu, od igranja društvenih igara, čitanja omiljenog štiva, pa sve do binganja omiljenih serija na Netflixu uz šalicu toplog napitka i pregršt slatkiša.

Ako spadate u skupinu onih kojih su baš jako zimogrozni i prilikom izležavanja vam je potrebno nekoliko slojeva s kojima se pokrivate, trebali biste čekirati novitete koji su pristigli u Oysho.

Tu su čarape/papuče uz koje bez problema možemo održavati stopala toplima i dekice za koje znamo da su must-have svakog doma tijekom narednih mjeseci.

No osim kućnih modnih dodataka, kolekcija sadrži i preslatki kardigan u lila nijansi ljubičaste boje, koji će nam postati novi najbolji prijatelj na neko vrijeme.

S obzirom na to da izgleda veličanstveno, možemo ga kombinirati i u casual kombinacijama uz traperice i krznene čizme, ali i koristiti kao odličan cozy komad za večernje izlaske.

Ove neodoljivo mekane artikle možete pronaći u najbližoj poslovnici ili ih naručiti iz udobnosti naslonjača na službenom web shopu brenda.