FOTO by Oysho

Moda

Oysho krznene čizmice nalik UGG modelima po znatno nižoj cijeni!

Viktoria Mikulić 14. prosinca 2022.

Izgledaju totalno fluffy poput onih poznatog australskog brenda...

Većina nas planira veći dio ove zime provesti negdje duboko ispod pokrivača, ali kad izađemo, pronaći ćete nas u najboljim stilskim zimskim čizmama. Jedina stvar koja je gora od napuštanja cozy doma i odlaska u trgovinu po velikoj hladnoći je učiniti to u bijelim tenisicama i crnim tajicama te pritom zagaziti do gležnja u sivu lokvu bljuzgavice.

497,20 kuna

Bez obzira što su temperature dosegle nulu, to nas neće spriječiti da izgledamo stylish gdje god se pojavili. Zimske čizme trebale bi biti obuća koja će upotpuniti vaš izgled sezone.

497,20 kuna

Tople zimske čizme jedna su od najpotrebnijih stvarčica na shopping listi. Prije svega, važno nam je da su dobro izolirane, otporne na klizanje i vodootporne kako bismo se lakše nosili sa zimskom hladnoćom, no budimo realni, od izuzetne nam je važnosti i njihov izgled kao i cjenovna pristupačnost.

248,55 kuna

Oysho izbacio svoju verziju krznenih fluffy čizmica!

U Oyshu smo pronašli preslatke primjerke koji neodoljivo podsjećaju na UGG modelu, ali su dostupni pi znatno nižim cijenama. U nastavku donosimo naše favorite koji će se s lakoćom uklopiti uz ležerniji i profinjeniji look.

Vremenska prognoza narednih dana pokazuje pahulje! Pripremite se za snježne radosti uz Oysho buce!

248,55 kuna

Ove i druge jednako cozy modele možete pronaći na oysho.com/hr!