FOTO by Oysho

Moda

Oysho izbacio svoju verziju krznenih fluffy čizmica!

Viktoria Mikulić 19. studenoga 2021.

Mekane, udobne, stylish, u njima bismo koračale posvuda!

Zimu volimo iz više razloga. Prvenstveno zbog čarolije koju donose adventsko vrijeme i blagdani, a potom i zbog snijega kojem se toliko radujemo, a kojeg samo možemo željno iščekivati i nadati se da će uskoro zabijeliti naše ulice…

To nije sve! Iako je zima najhladnije doba, poznati brendovi nam izlaze ususret lansiranjem što toplijih odjevnih komada i obuće, kako bismo i na temperaturama ispod ništice izgledali savršeno.

Ako nešto volimo zimi, onda u to krzneni kaputići, mekano pletivo i cozy čizmice u kojima se osjećamo poput polarnih medvjedića.

Oysho, poznati brend nam osim atraktivnog spavaćeg programa i fitness kolekcije, uvijek donosi i šarmantnu obuću. Svake zime, njihove čizmice i tople papuče zauzimaju mjesto u našem domu. Osvajaju nas bojama i dizajnom koje možemo kombinirati uz svaki outfit. Ovog puta, osvojili su nas fluffy čizmicama u bež i nude boji, koje izgledaju kao iz bajke.

Ono što nas se posebno dojmilo su njihove tanke vezice koje na već atraktivan model donose onaj finalan touch. Unutrašnjost je krznena, dok je potplat napravljen od termoplastične gume. Njihova cijena iznosi 299,00 kuna.

Osim preslatkih čizmica, u ponudi se mogu pronaći i papuče u istom ruhu koje će poželjeti svi zimogrozni, kao i oni koji naredni period najradije provode u vlastita četiri zida. Ove medene papuče možete pronaći na LINKU po cijeni od 259,90 kuna.