FOTO by Oysho

Moda

Oysho ima najživopisnije ljetne pidžame iz kojih se ne bismo skidali!

Krešimir Šustić 08. srpnja 2020.

Svilenkasti i lagani materijali pružaju osjećaj blagostanja našoj koži!

Jedan od najbolji osjećaja na svijetu je nakon tuširanja uskočiti u omiljenu pidžamu, te se upustiti u gledanje filmova, čitanje knjige ili ispijanje čaja.

Zadnjih su godina postale toliko stylish da neke modele znamo doslovno viđati na gradskim ulicama jer djeluju baš poput najnovijih stvarčica koje su u trendu.

Women’s secret ljetne pidžame s popularnim crtanim likovima za lakši odmor

Baš poput ostalih odjevnih predmeta, njihov dizajn se prilagođava godišnjim dobima i svim must-have uzorcima, bojama i krojevima koje nam ista donose.

Kada je hladnije vrijeme i kada dane i večeri provodimo grijući se ispod dekice, tada su plišani i deblji modeli prava radost koja nas ispunjava, no u toplim ljetnim danima, posežemo za laganim i svilenkastim materijalima koji pružaju osjećaj blagostanja našoj koži.

Nova kolekcija popularnog brenda Oysho, upravo je sve ono u čemu želimo na terasi s pogledom na more i uz zalazak sunca ispijati prvu jutarnju kavu.

Šarena izdanja s raznim uzorcima i motivima poput lubenice ili tratinčica, osvježenje su kakvo nam je potrebno za godišnji odmor i najtopliju sezonu, kako bismo i dok spavamo bili fancy i modno osviješteni.

Bilo da se odlučimo za klasične modele koji se sastoje od kratkih hlačica i topa ili za laganu spavaćicu, vjerujemo kako će nam san biti bolji i lakši, te kako ćemo se ujutro buditi sretniji.

15 favorita koje smo izdvojili iz mase možete pogledati u galeriji koja slijedi u nastavku, a cjelokupan asortiman na LINKU.