FOTO by Oysho

Moda

Oysho haljine za sve prilike s guštom ćemo nositi ovo ljeto!

Antonija Andabak 30. ožujka 2020.

Oysho ulov tjedna krije se unutar šest midi haljina u šest ključnih boja!

Za mnoge je dovoljan pokoji modni dodatak poput remena, nakita i sandala da zaokruže cijelu priču, ali realno, u užurbanom tempu života, nerijetko nemamo dovoljno vremena usklađivati detalje, stoga je zahvalno odabrati haljinu koja će biti nositelj cijele fashion priče.

Takve smo haljine pronašli unutar kolekcije brenda Oysho koji nas na prvu asocira na pidžamice i spavaćice, ali moramo priznati da obožavamo iznenađenja u obliku ljetnih haljina koje slobodno možemo proglasiti onima koje će nam trebati za sve prilike tijekom viših temperatura.

Bodysuits komadi koji garantiraju golicanje mašte!

Priču otvaramo sa satenskom zelenom haljinom koju zamišljamo obući za večernji cocktail party kada temperature zahtijevaju prozračno i udobno, a prilika nešto svečanije i sexy. Ova haljina pokriva sve kategorije, njena cijena je 299,00 kn i dajemo joj čistu peticu!

Za obavljanje shoppinga s curkama, odaberite crnu oversize pamučnu haljinu s volanima, a dugačku multicolor predlažemo obući za rođendanske proslave i neformalnije prilike, divno bi pristajale uz visoke potpetice! Haljina je trenutno na sniženju i vaša može biti za 251,90 kn!

Posve nas je osvojila bijela off-shoulder haljina koju definitivno vidimo za nošenje na plaži i ispijanje koktela nakon kupanja! Ljetne večeri biste mogli začiniti vatreno crvenom haljinom u kojoj ćete nesmetano uživati s vašom jačom polovicom.

Polka dot haljinu zamišljamo idealnom za odlazak na posao i zaslužene kavice nakon odrađenog posla, a po cijeni od 259,00 kn, svakako bi se trebala naći u vašem ormaru pošto je riječ o vrlo zahvalnom odjevnom predmetu, što dizajnom, što uzorkom!

Na LINKU potražite haljine koje bi vas pored ovih ljepotica, još mogle oboriti s nogu!