FOTO by Oysho

Moda

Oysho džemperi su sve ono što nam treba u hladnim danima

Krešimir Šustić 13. studenoga 2020.

Najviše se ističu prigodni blagdanski modeli s božićnim motivima

Iako je vrijeme donedavno bilo natprosječno toplo za ovo doba godine, čini nam se kako je došao period u kojem će mjesec studeni napokon pokazati svoje zube.

Samim time, naše ćemo garderobe prilagoditi hladnijim jutrima, danima i noćima, te izvaditi one deblje komade odjeće i dati im prednost u odijevanju.

259,90 kn

Kako bi obogatili svoje privatne kolekcije, posežemo za svim onim pletenim komadima koje u pregršt raznih izdanja možemo pronaći na policama trgovina.

259,90 kn

Brend Oysho nas je oduševio ponudom upravo takvih cozy i udobnih noviteta, od kojih se posebno ističu svima dobro znani džemperi.

259,90 kn

Dolaze u upečatljivim bojama poput: roze, plave zelene, ali i onim bezvremenskim koje su aktualne u svakom godišnjem dobu jer donose dozu nježnosti.

259,90 kn

Možemo ih savršeno iskombinirati s trenirkama, omiljenim parom traperica ili suknjama u casual outfitima, ali i uz poslovne modele hlača za one malo svečanije lookove.

259,90 kn

Među njima se posebno ističu ljepotani koji nam dolaze s omiljenim božićnim motivima kako bi u naše stajlinge unijeli dozu blagdanskog duha.

259,90 kn

Idealni su da baš u njima s obitelji uživamo dok pečemo prigodne kolače, družimo se s bliskim ljudima i najbitnije, da odjeveni u njih na božićno jutro otvaramo poklone koje smo dobili ispod drvca.

259,90 kn

Vrijeme je da počnemo s pripremama za blagdane i uljepšamo si adventsko doba cozy i mekanim primjercima koji će unijeti dašak topline u naša modna izdanja.

259,90 kn
299,90 kn