Njega kože

Oxygen – učinkovit tretman kisikom, jer zaslužujete kožu bez nesavršenosti

Viktoria Mikulić 29. ožujka 2017.

Svi nekako znamo da je kisik neophodan za život, no koliko često razmišljamo o njegovoj važnosti?

Tretman kisikom – U današnjem užurbanom vremenu, često zaboravljamo na svoju kožu. Ponekad je uzrok loša prehrana, neispavanost, stres ili jednostavno gomila šminke koju nanosimo na lice kako bi zadržali mladenački izgled, pritom ne shvaćajući da tako samo ubrzavamo proces starenja. Kako starimo, naša koža poprima sve manje kisika, što se primjećuje već u ranim tridesetima. Nekako svi znamo da je njegova važnost iznimno bitna, no ne poduzimamo ništa kako bismo svojoj koži pružili svjež izgled i detoksikaciju. Ako već dulje vrijeme primjećujete da brigu o svojoj koži stavljate u potpuno drugi plan, jer sve ostalo je ‘važnije’, trenutak je da zastanete i pitate se: „Želim li se i sutra ovako osjećati, umorno i bez energije?“

Tretman kisikom

U posljednjih nekoliko godina tretmani kisikom postaju ogroman HIT zahvaljujući vidljivim rezultatima već nakon prve primjene. Kisik je neophodan za nesmetano odvijanje metaboličkih procesa, brže cijeljenje i regeneraciju tkiva. Nadalje, ima i antibakterijsko djelovanje te je njegova primjena kod problematične kože sklone aknama dobrodošla.

Tretman kisikom

Kako se Oxygen tretman provodi?

Prilikom samog tretmana kisikom, koža se najprije mora pripremiti. Nakon što se površinski očisti, nježno se nanosi piling koji uklanja odumrle stanice s površine kože. Ukoliko je potrebno koža se može prije samog tretmana mehanički očistiti, primijeniti tretman mikrodermoabrazije koji skida mrtve stanice kože ili ultrazvučnom špatulom otkloniti višak sebuma i nečistoća. Nakon toga aplicira se 95% kisika pod pritiskom u kombinaciji s odgovarajućom kozmetikom, odnosno serumima. Najčešće se koristi hijaluron, vitamini, peptidi, ovisno o stanju i potrebama kože.

Tretman kisikom

Tretman se završava specijalnom maskom koja koži vraća potrebnu vlagu, vitamine i obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj, a zatim se nanosi hidratantna krema s visokim zaštitnim faktorom. Tretman kisikom.

Tretman kisikom

Stručno osoblje kozmetičkog salona Valeno pobrinut će se da se osjećate ugodno i opušteno u svakom trenutku prilikom tretmana, a također će Vašoj koži vratiti izgubljen sjaj. Tretman kisikom.

 

Kozmetički salon Valeno

Teslićka 76

01/ 291 1666

091/ 2828 088

info@valeno.hr

Pon Sri Pet 13-20h

Uto Čet 8-15h

Subota 8-14h