FOTO by Dr.Martens

Moda

Oxfordice s potpisom Dr.Martens ističu se u svom pastelnom izdanju!

Antonija Andabak 11. travnja 2021.

Predivna boja akcentira izgled ovih profinjenih cipela!

Proljeće ima svoje čari, što rapsodijom boja koje oplemenjuju našu prirodu, što modnim izričajem kojim nas iznova inspiriraju omiljeni nam brendovi. Proljetni period za modu znači vješto kombiniranje slojevite odjeće i one koju volimo zvati “za prijelazno razdoblje”.

S obućom nije ništa drugačija situacija pa na vikend špici viđamo i robusnije čizme do laganih tenisica i visokih potpetica! One koje ćemo danas predstaviti, predivan su primjerak savršene proljetne obuće i dolaze s potpisom kultnog Dr.Martensa!

Dr.Martens ovog je proljeća pun noviteta i modnih suradnji, a sada je otkrio novu kolekciju oxfordica slaveći 60.godišnjicu 1461 siluete. Lineup se sastoji od niskih cipela, klasičnog školskog dizajna prošaran proljetnim bojama za aktualnu i buduću sezonu! Model koji se ističe onaj je u nježno ružičastoj boji, a isti se može pronaći u kategoriji za žene ali i za odvažne muškarce!

Dr.Martnes Pink Pale oxfordice -760,00 kn

U čast izdržljivom stilu obuće koji je u početku dizajniran za radničku klasu, nova kolekcija zadržala je funkcionalnost siluete dodajući detalje za moderan, elegantan izgled. Čvrsti gumeni potplat i žuti konac prepoznatljivi su Dr.Martens detalji koje krase oxfordice u popularnoj pale pink nijansi. Ista takva boja odabrana je za vezice koje se provlače kroz tri rupice i čine decentan dodatak za “ispoliran” izgled niskog modela obuće.

Ove ćete oxfordice moći nositi uz odijela, elegantne hlače, kratku haljinu strožih linija ili jeans i oversized vestu. Izbor je na vama kao i odluka hoćete li požuriti i kupiti ove prekrasne martensice po cijeni od 760,00 kuna na službenoj Dr.Martens stranici.