Astro

Ovu su 4 najneodlučnija horoskopska znaka!

Engineer 13. kolovoza 2019.

Hoću, neću, možda, vidjet ću, hmmm....

Kad su u pitanju velike životne odluke poput prihvaćanja ponude za posao mnogim ljudima treba malo više vremena prije nego što se odluče. Ali ako ste stalno neodlučni, možda ste jedan od horoskopskih znakova koji mogu imati problema s izborom i donošenjem odluke.

Čini se da odlučni ljudi, poput Jarca, mogu odabrati opciju i donijeti odluku bez problema. Jarac teži tome da bude nositelj odluke i autoritet zodijaka. No, to ne znači da su oni nužno bolji u odabiru dobrih opcija od ostalih znakova. To što netko lako donosi odluku ne znači da bira mudro.

U modernoj zapadnoj kulturi status quo znači pridržavati se nečega, čak iako to nije uvijek najbolji izbor. Netko tko donosi brze odluke, poput Jarca, ponekad može upasti u ovu zamku.

Dakle, ako ste netko tko je neodlučan, cijenite sebe zbog činjenice da vjerojatno vrlo dobro promišljate o svim svojim mogućnostima i ne žurite s lošom odlukom.

No ako ste zapeli u vrtlogu donošenja odluka i neodlučnosti i više nego što bi trebali, onda je vrlo vjerojatno da spadate u jedan od dolje navedenih znakova.

1) BLIZANCI

U nekim crtanim filmovima, kad lik pokušava donijeti važnu odluku, pojave se dvije sićušne figure koje se svađaju na svakoj strani. Ako ste Blizanac, tako se ponekad osjećate kada ste suočeni s teškim izborom. Blizanci, kojih je dvoje, simboliziraju dva dijela našeg identiteta i duše i često se može dogoditi i potreba za nadmetanjem, ovisno o tome koja je strana istaknutija.

Zaglavljen između ovih dvobojnih želja može biti frustrirajuće pa umjesto da odaberete jednu ili drugu stranu, pogledajte možete li pronaći način da napravite kompromis između njih dvoje.

2) DJEVICE

Bez obzira odlučujete li se za nešto nebitno poput okusa muffina koji ćete kupiti za doručak ili nešto veliko kao što je prelazak na novi posao, kao Djevica, zaglavit ćete se u fazi odlučivanja na neodređeno vrijeme. Djevica kao vodič u rješavanju problema uvijek će pronaći rješenje, ali problem je što će ih naći previše i neće se moći odlučiti koje odabrati.

Da biste napokon odabrali neku opciju slijedite svoje instinkte, jer ona prva odluka obično je najbolja i nema razloga dalje razbijati glavu.

3) VAGE

Vaga je po prirodi privlačna ljudima jer se može orijentirati na nekoga drugoga radi osjećaja pripadnosti. To znači da, kad dođe vrijeme da donesete odluku, na vas će lako utjecati ono što netko drugi želi, a ne ono što je za vas najbolje. Na primjer, kada planirate gdje ići večerati s prijateljem vaš će prijedlog često biti “Svejedno mi je“, iako u glavi imate mjesto gdje bi željeli ići.

Kako biste postali sigurniji u svoj odabir, pokušajte podijeliti situaciju na dva izbora i neka svaki od vas donese jednu odluku. Neka vaš prijatelj odabere mjesto za večeru, a vi odaberite kamo idete za desert.

4) RIBE

Dok se neki teško odlučuju jer su preplavljeni mogućnostima, drugi, poput Riba, prebrzo mijenjaju svoja mišljenja zbog čega im donošenje odluke stvara velik problem Ribe mogu biti kreatori mišljenja i potpuni outsideri, s njima nikad ne znate kad su u stanju donijeti odluku.

Kao Riba, dajte sve od sebe da iskoristite svoju intuiciju kada se suočite s velikom odlukom. To može spriječiti da vas preplavi tjeskoba zbog situacije i onemogući vam kvalitetan izbor.

Ako ste netko tko je neodlučan, provjerite jeste li strpljivi prema sebi. Iako može biti frustrirajuće kada ne možete donijeti brzu i efikasnu odluku, biti u stanju uzeti u obzir i odmjeriti različite ishode vaša je glavna snaga!