FOTO by Deichmann

Moda

Ovu smo Deichmann torbu vidjeli uživo i možemo reći da izgleda bolje nego na slikama!

Antonija Andabak 09. studenoga 2020.

Savršen izbor za osobe koje ne znaju što bi s minijaturnim torbicama pa biraju one prostrane i efektne!

Znate li one trenutke kada online vidite neki komad odjeće, obuće ili accessoriesea no ništa se ne događa, vaša reakcija izostane. S druge strane, kada taj isti komad vidite uživo ili na nekome, poprati vas osjećaj nevjerice da je riječ o istoj stvari koju ste prethodno vidjeli samo na slikama.

To se upravo nama s dogodilo s Deichmann torbom koja je izazvala potpuno drugačiji dojam kad smo je vidjeli na par ljubiteljica lijepih stvarčica kako je nose i kombiniraju s ostatkom svoje garderobe.

Catwalk torbica – 104,00 kn

Toba je prije svega prostrana, što će činiti veliki plus onim damama koje naprosto ne znaju što bi radile s minijaturnim torbicama jer ne funkcioniraju na principu: “dovoljan mi je samo mobitel i mini novčanik u torbici” već vole komociju i ekstra prostor.

Catwalk torbica – 104,00 kn

Drugi adut su boje, a na torbici se geometrijski isprepliću nježna ružičasta i još nježnija lila nijansa dok se na vrhu torbice nalazi beige dodatak.

Spomenute boje fantastično pristaju uz vaš kaput bilo koje boje jer se nježne nijanse ističu uz tamne boje poput crne, tamnoplave ili maslinasto zelene, ali će svejedno doći do izražaja u vašim odjevnim kombinacijama svjetlijih nijansi.

Catwalk torbica – 104,00 kn

Ova šarmantna torba koju krasi ljupko srce na kopči trenutno je na sniženju i iznosi idealnih 104 kn, a osim cijene, dobit ćete komad koji realno, izgleda mnogo skuplje od navedene cijene.

Na Deichmann stranici provjerite dostupnost torbice u vašem gradu ili najbližem mjestu i počastite se bez grižnje savjesti!