FOTO by Asos

Moda

Ovu ružičastu toaletu s točkicama nosila bi i Marilyn Monroe!

Viktoria Mikulić 01. srpnja 2020.

Tres chic komad vrijedan divljenja...

Ima tih haljina u kojima bismo se osjećale poput pravih princeza, samo da nam ih je barem jednom imati uz sebe u onim najbitnijim trenucima. No često nam upravo takve najposebnije nisu dostupne i o njima samo možemo maštati i diviti im se dok ponosno stoje u izlozima najpoznatijih butika.

Tu i tamo ipak nam se posreći i pronađemo nevjerojatne modele koji na prvi pogled izgledaju kao primjerak od milijun dolara, a zapravo im je cijena prihvatljiva.

Asos je naša vječna inspiracija kada želimo zablistati i apsolutno uvijek pronađemo nekoliko toaleta za svečane prigode.

Ovog puta zaintrigirala nas je hajina koja je poptpuna asocijacija ljeta. Njezine boje i točkasti uzorak čine je izuzetnim komadom za koji nam neće biti problem izdvojiti nešto više novaca.

Umjesto klasičnih naramenica kopča se oko vrata te time dodatno naglašava ramena i preplanulu put. Midi je dužine i prati siluetu te ističe bokove neodoljivom okruglom kopčom istih dezena.

Za razliku od gornjeg, donji dio je plisiranog je kroja te na prvu izglda kao da se radi o suknji i topu. Ovaj spoj ružičaste i crvene nijanse daje joj istodobno atraktivnu i romantičnu notu.

Baš poput neprežaljene Marilyn Monroe koja je uvijek oduševljava svojim modnim odabirima i istančanim ukusom, i vi u ovoj haljini možete zasjeniti okolinu.

Ova ljepotica dolazi s potpisom Style Cheat i može se naručiti putem Asosa, a njezina cijena iznosi $98.00.