Moda

Ovotjednu vremensku prognozu razvedravamo Mohito kožnim hlačama u boji fuksije!

Viktoria Šafranić 05. listopada 2020.

Totalno šik za jesenske dane!

Mnogi smatraju da je prilikom kupnje kožnih hlača, nepisano pravilo odabrati one u crnoj boji. Istina je da se najviše uklapaju uz mnošto kombinacija, no mi ipak smatramo da ih upravo druge nijanse čine posebno efektnima, poput smeđe ili crvene.

Poznati brendovi svoje su ovosezonske primjerke već lansirali na police, a jedan koji nam je posebno zapeo za oko dolazi s potpisom brenda Mohito.

Riječ je o hlačama od umjetne kože koje krasi boja fuksije, a koje će razbiti monotoniju svakodnevnog odijevanja. Iako su najzastupljenije one u varijanti tajica, ovaj model šireg kroja idealan je za business i svečaniji look, odnosno za sve one prilike u kojima želimo ostaviti trag.

Uz bijelu košulju, donijet će vedru atmosferu u svaku prostoriju. Midi dužine, odlično će izgledati uz jednostavne niske gležnjače, modele nalik čarapama na blok petu ili elegantne blucher cipele.

I dok na gradskoj špici sve vrvi od crnih kožnih hlača, vi budite onaj pozitivan primjer kojeg će svi slijediti.

Ako ste dovoljno hrabri da u jesenske tmurne dane unesete dašak šarenila, onda su ove krasotice stvorene za vas. Možete ih pronaći putem linka po cijeni od 229,00 kuna.