FOTO by Instagram @taina.csg

Moda

Ovoljetni favorit: Kupaći kostim iz Calzedonie s 3D apliciranim cvijećem!

Viktoria Mikulić 24. srpnja 2023.

Poseban je, kako bojom tako i dizajnom!

Svatko od nas ima drugačije kriterije kada smo u potrazi za kupaćim kostimom. Nekima je najvažnije da su napravljeni od kvalitetnog materijala, da su udobni prilikom nošenja i da se brzo osuše nakon kupanja, dok je drugima bitniji izgled, boja i uzorci koji krase određeni badić.

Najseksi kupaći kostim ovog ljeta nosi potpis omiljenog talijanskog brenda!

Za neke kupaći kostim predstavlja praktičnu svrhu, dok je drugima to omiljeni modni dodatak koji ističe sve ono za što smo naporno radili čitavu zimu i proljeće. O ukusima se ne raspravlja, i neovisno o tome volite li jednodijelne ili dvodijelne kupaće kostime, jeste li više za klasičan dizajn ili upečatljive primjerke, sigurni smo da bi novi badić iz Calzedonie mogao osvojiti mase.

Riječ je o dvodijelnom kupaćem kostimu u trenutnoj IT boji – ružičastoj, kojeg krase cvjetni detalji.

Cvjetni print ponovno se vratio na tron i osvojio modne piste, kao i fashionistice diljem svijeta, no ovog puta u 3D verziji kao najpoželjniji detalj ovog ljeta.

Kupaći kostim najdražeg talijanskog brenda sastoji se od bikini brazilka koje se mašnom vežu na bokovima, kao i trokutastog bikini topa. I dok se gaćice prilagođavaju liniji tijela, košarice su ukrašene 3D cvijećem uz koji se postiže veći volumen grudi.

Na modelu s Instagrama ovaj badić izgleda božanstveno i vjerujemo da bi se uklopio uz svaki preplanuli ten. Gornji dio košta € 32,00, dok brazilke možete naručiti po cijeni od € 21,90.