FOTO by Instagram @yamamayofficial / Yamamay / Instagram @yamamayofficial

Moda

Ovogodišnjeg favorita među kupaćim kostimima pronašli smo na policama Yamamaya

Krešimir Šustić 31. srpnja 2020.

Glavna zvijezda na plaži i popodnevnim after partyjima!

Dok pomno čekamo dan kada ćemo na neko vrijeme ostaviti posao i gradsku buku iza sebe, fokusiramo se na traženje trendi stvarčica koje će nam dodatno uljepšati godišnji odmor.

Nakon kupljenih haljina, topića, sandala i natikača, pozornost treba preusmjeriti na traženje idealnog kupaćeg kostima uz koji će se svaki boravak na plaži činiti kao scena iz nekog blockbustera.

Već smo pisali o povećem broju raznih modela, no sada smo sigurni u to da smo pronašli ovogodišnjeg favorita koji je osvojio naša srca na prvi pogled i već nam se zavukao duboko pod kožu.

Jednodijelni ljepotan u plavoj boji dolazi nam s potpisom brenda za donje rublje Yamamay, te je ukrašen cirkonima koji su se poput čarobnog praha smjestili na gornji dio.

Odlikuje se dubokim v-izrezom što ga čini posebno seksepilnim, siluetom visokog struka i vezanjem iza vrata koje veliki dio leđa ostavlja otkrivenim, te ga čini dodatno atraktivnim.

Osim što može poslužiti kao kupaći, također ga možemo nositi kao top u kombinaciji s kratkim hlačicama ili mini suknjom uz elegantni model natikača ili omiljeni par sandala.

Ukoliko vas je ovaj božanstveni primjerak must-have odjevnog predmeta očarao kao i nas, osim u poslovnicama, možete ga nabaviti klikom na LINK po cijeni od 314,30 kuna.