FOTO by Festival čokolade

Zabava

Ovog vikenda očekuje nas novi Festival čokolade!

Viktoria Mikulić 06. studenoga 2023.

Opatija i čokolada već su godinama neraskidivo vezani zahvaljujući Festivalu čokolade, najvećem i najstarijem hrvatskom događanju posvećenom ovoj nezamjenjivoj namirnici.

Što je zima bez čokolade? Romantične zimske večeri na raskošno okićenim ulicama ispunjenima dobrom glazbom i odličnom atmosferom do potpunog savršenstva dovodi upravo taj slatki okus koji je obilježio najsretnije trenutke u našim životima. A Opatija i čokolada već su godinama neraskidivo vezani zahvaljujući Festivalu čokolade, najvećem i najstarijem hrvatskom događanju posvećenom ovoj nezamjenjivoj namirnici.

Drugi vikend u studenome i ove će godine proći u znaku te manifestacije, koja će čokoladu „umiješati“ u svaki dio života grada: sajam Čokoladna čarolija u Centru Gervais će okupiti najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove i predstaviti neke sasvim jedinstvene i teško dostupne čokoladne delicije, no čokolada će se naći i na menijima opatijskih restorana, u ponudi gradskih kavana, ali i u posebno osmišljenim tretmanima spa&wellness centara.

Nenadmašni hedonistički užitak u čokoladi tako će od 10. do 12. studenog osvojiti sva osjetila brojnih posjetitelja najslađeg opatijskog događanja koje će ponuditi bogat program glazbenih nastupa izvrsnih izvođača i bendova, zanimljivih radionica, izložbi, predavanja, kao i izrade nevjerojatnih skulptura od čokolade.

Kao što je teško zamisliti zimu bez čokolade, teško je zamisliti i čokoladu bez Opatije, jer u savršenom spoju tog moćnog okusa, dana ispunjenih brojnim aktivnostima te romantične atmosfere omiljene jadranske turističke destinacije nalazi se „recept“ za izvrstan provod i slatki vikend koji nikad neće izblijediti u sjećanju.

Čokoladna čarolija

Centar Gervais
Petak, 10. studeni         14:00 – 21:30 h
Subota, 11. studeni       09:00 – 21:00 h
Nedjelja, 12. studeni     09:00 – 18:00 h

Posjetite čokoladnu čaroliju i uživajte u:

  • prezentaciji, degustaciji i prodaji čokoladnih delicija
  • čokoladnim atrakcijama i akrobacijama
  • Choco kutku za najmlađe
  • Choco prezentacijama i edukacijama
  • Choco izložbi
  • Choco koncertima

Ne propustite otkriti neke sasvim nove čokoladne delicije i vrhunske okuse. Prepustite se čarima čokolade i uživajte u eleganciji čokoladne Opatije! Sve detalje potražite na LINKU!