FOTO by IMDb

Film

Ovog vikenda dolazi 6. sezona serije Peaky Blinders

admin 21. veljače 2022.

Nakon više od dvije godine dolaze nove epizode...

Polako, ali sigurno, serije koje su imale dosta dugu odgodu premijera napokon finaliziraju svoje projekte i konačno ćemo gledati nastavke koje smo već odavno trebali pogledati.

Jedna od serija koja je imala odgodu u trajanju preko dvije godine je 6. sezona Peaky Blindersa, ali nakon što je početkom mjeseca prikazan prvi trailer, zna se i kada ćemo uživati u novoj sezoni.

Ove nedjelje, 27.02. dolazi nam šesta sezona serije Peaky Blinders i već kruže informacije da se radi o “najmračnijem” nastavku koji će povezati sve ono što je u posljednjoj sezoni ostalo nedorečeno. Svi jedva čekamo nastavak i raspetljavanje situacije u kojoj je Tommy Shelby uperio pištolj u svoju glavu.

Šesta sezona bit će ujedno i posljednji izlazak serije na male ekrane iako će se priča nastaviti kroz dugometražni film koji će biti sniman i smješten u Birmingham, a obilježavat će kraj ere Blindersa.

Početkom mjeseca izašao je i trailer koji nas je još jednom podsjetio zašto s nestrpljenjem iščekujemo nove epizode.

Posljednja sezona bit će prikazivana na BBC-u, a još nije potvrđeno kada će Netflix imati prava za početak prikazivanja. Pretpostavlja se da će to biti 20.ožujka, ali još nema službene informacije.