FOTO by PR

Ljepota

Ovog Valentinova u modi je autentična ljepota!

PR 07. veljače 2022.

Uskoro vas darujemo mirisom s notama svježeg bijelog cvijeća i pamučne, puderaste ljubičice...

Iskustvo autentične ljepote kroz miris za kosu i kožu koji ne maskira vaše individualne note, već ih naglašava

U veljači, mjesecu kojeg vezujemo uz ljubav, romantiku i bajkovite trenutke u zagrljaju voljene osobe, Authentic Beauty Concept donosi posebno izdanje svojeg već prepoznatljivog mirisa za kosu i kožu – Eau de Toilette (ETD).

@nikaturkovic

Miris se smatra jednim od najromantičnijih poklona, jer je osjet njuha snažno povezan  s emocijama i sjećanjima,a čista, svježa i elegantna cvjetna kreacija te bezvremenski dizajnbočice ukrašen elegantnom crnom mašnom predstavljaju savršeni poklon za vaše voljene.

Često miris povezujemo s određenom uspomenom i osobom, stoga je važno da taj miris bude što autentičniji.

@nikaturkovic / @authenticbeautyconcept.hr

Kao što vrhovi prstiju imaju jedinstveni otisak, tako i tijelo ima vlastiti individualni, autentičan miris, a Authentic Beauty Concept ETD nije kreiran da bi prikrivao mirise, nego naglasilo note koje vas čine „vama“. Upravo taj miris može kreirati nove uspomene.

@authenticbeautyconcept.hr

Zašto Authentic Beauty Concept Eau de Toilette:

  • savršen mirisni poklon za kožu i kosu
  • bez silikona, mineralnim ulja i parabena
  • svi Authentic Beauty Concept proizvodi imaju PETA certifikat i registrirani su od strane The Vegan SocietyTM
  • note prirodnih začina s aromom svježeg bijelog cvijeća i pamučne, puderaste ljubičice
  • pakirano u 25% recikliranoj staklenoj bočici te klimatski neutralnoj kutiji – kupovinom ovog proizvoda, Authentic Beauty Concept potpomaže rad dobrotvornog udruženja Plastic Bank čiji je cilj prikupljanje i recikliranje plastičnog otpada iz oceana
@authenticbeautyconcept.hr

Posebno izdanje Authentic Beauty Concept Eau de Toiletteje dostupno u odabranim Authentic Beauty Concept partnerskim salonima i u web shopu HairShop.hr.

Inovacije koje utječu na nov način brige o sebi

„Vjerujem u važnost brige o sebi koja se odražava u osluškivanju svega onog što um, tijelo i duh trebaju, kao i odgovaranju na te potrebe s nježnošću i suosjećanjem.“

(Hester Wernert-Rijn, Authentic Beauty Concept globalna brand ambasadorica)

Epidemija koronavirusautjecala je na fundamentalni pomak u stavovima i ponašanju kupaca, a stanje „novog normalnog“nagnalo nas je da usporimo i promislimo o svojim individualnim potrebama kad je riječ o zdravlju i rutinama za njegu i ljepotu.

Briga o sebi nikad nije bila važnija i ne predstavlja samo puki trend, nego donosi posve novi način razmišljanja, a Authentic Beauty Concept, brand za njegu kose kojije započeo novi pravac autentične ljepote, usmjeren je upravo na dobrobit i stvaranje trenutaka svjesnosti, kako o svojoj kosi, tako i o duhu i tijelu.

#mindfulexperience nova je Authentic Beauty Concept salonska linija proizvoda koja donosi tri noviteta usredotočena na vlasište. Pažljivost kreće od korijena, stoga najnoviji proizvodi donose salonima sve potrebno za pružanje usluga dubinskog detoxa, što je idealno napraviti početkom godine za svježi start i prevladavanje stresa.

Nježno sredstvo za čišćenje bez mirisa (Bare Cleanser) sadrži spirulinu i pomaže u pročišćavanju osjetljivog vlasišta i kose pod stresom, stvarajući prirodnu barijeru. Pogodan je i za alergije, što potvrđuje certifikatEuropskog centra za istraživanje alergija čime je Authentic Beauty Concept prvi brand na tržištu njege kose koji posjeduje ovaj certifikat.

Posebna kombinacija proizvoda (Detoxifying Scalp Mudi Balancing Potion) koristi se za masažu glave koja stimulira protok krvi iosigurava brži oporavak vlasišta, dok proizvodi pružaju nježni detox kose i vlasišta, čiste pore i stvaraju balans.

Za ovaj tretman osmišljen je poseban kist za miješanje od 100% bambusa, a u kombinaciji s Memento uslugom doprinosi dobrobiti cijelog organizma tako što potiče cirkulaciju i otpušta stres.

Masaže vlasišta s novim pokretima i proizvodi s aktivnim sastojcima, podižu pranje kose na posve novu razinu mini spa tretmana.

Osim samih proizvoda, Authentic Beauty Concept osmislio je i tri posebna tretmana sukladno raspoloženju, vremenu i potrebama kose.

Tu su kratki program (Express De-Stress) za pročišćavanje i umirenje, hidratizirajući (Keep it Balanced) te sveobuhvatni program (Rest&relax) za detox, njegu i opuštanje uz masažu.

Svi Authentic Beauty Concept proizvodi imaju PETA certifikat i registrirani su od strane The Vegan SocietyTM.

Authentic Beauty Concept proizvodi izrađeni su korištenjem etičkih i održivih procesa proizvodnje, a ne sadrže silikone, sulfat surfaktanate, parabene, mineralna ulja i umjetne boje. Umjesto njih, Authentic Beauty Concept koristi moćne veganske sastojke!