FOTO by OH Wines

Dom

Ovog Valentinova slavimo ljepotu života prožetu kroz vrhunska vina „OH Wines“!

Daria Lovrić 02. veljače 2023.

Kapljica vrhunskog vina, sočne delicije i voljena osoba... treba li nam više od toga?

Valentinovo je dan kada slavimo ljubav i voljenim osobama iskazujemo svoje osjećaje kroz različite simbole, riječi, dijela, ali i poklone. Svatko od nas Valentinovo želi proslaviti u društvu najdraže osobe te za tu prigodu pripremiti poseban ugođaj, bila riječ o odlasku na večeru, u kino, na vikend putovanje ili jednodnevni izlet.

OH Wines

Vjerujemo da vam ne nedostaje ni ideja, ni recepata za slatku proslavu najromantičnijeg dana u godini, a kako bi sve proteklo savršeno, posebnu pažnju posvetite odabiru vina. Kvalitetno vino, simbol je strasti, a svojom bojom, intenzivnim okusima i mirisima asocira na samu ljubav i zasigurno će vam pomoći u kreiranju savršene romantične atmosfere popraćene svijećama i romantičnim ambijentom.

Uživanje u sočnom obroku, koji je obogaćen i savršeno sljubljen s kapljicom vrhunskog vina, s nekim koga volimo je sasvim posebno iskustvo, stoga vam predlažemo da ovog Valentinova pažljivo odaberete vino bez obzira na to jeste li u friškoj vezi ili iza sebe imate već nekoliko zajedničkih godina ljubavi.

OH Wines

Obiteljski brend OH WINES nudi širok asortiman vrhunskih vina koja će upotpuniti intimnu atmosferu.

OH WINES – obiteljski brend koji priča o suncu, zelenim obroncima, ljepoti modernog života…

OH WINES potiču s osunčanih zapadnih visoravni podno Vižinade, iz sela Ohnići u predivnoj Istri. U tradicionalno blagim geoklimatskim uvjetima, obitelj Bernobić obrađuje vinograde i maslinike milovane daškom Jadranskog mora sa zapadne te utjecajem rijeke Mirne s istočne strane. Odlični klimatski uvjeti stvaraju priliku za proizvodnju vrhunski nagrađivanih vina koja oduševljavaju najveće vinoljupce.

Svježa i pitka vina koja izazivaju „OH dojam“

„Naša uvjerenja su ljubav prema zdravom načinu života te podizanje vinograda u najboljem skladu s ritmovima prirode koja nam daju izvornost te nas širokogrudno pozivaju na druženje, slavlje i prijateljstvo. Razborit pristup dorade grožđa u našem vinskom podrumu pomoću najsuvremenijih tehnologija njemačke škole vinarstva te stručnog pristupa odaju nam vina vrhunske kakvoće i precizno istančane osobnosti.“ – poručuje nam vlasnik brenda.

OH Wines

Unutar OH WINES asortimana pronaći ćete tri linije vina – heritage, signature i delight.

HERITAGE odnosno „naslijeđene“ sorte vinove loze postavile su temelje na autentičnosti Istre kao vinogradarsko-vinarske regije te je dokazano kako mogu dati vina iznadprosječne kvalitete. Sorte koje su nekad, a i danas prisutne u našim vinogradima i kreiraju vinsku scenu Istre kao mikroregije.

Unutar HERITAGE linije pronaći ćete lagana, lepršava bijela vina, izražene voćnosti, poput Malvazije, Chardonnaya i Muškata žutog te izrazito voćna balansirana i ugodna crna vina kao što su Teran, Merlot i Cabernet sauvignon.

SIGNATURE odnosno “vina s potpisom” sofisticirana su vina nastala kupažiranjem određenih postotaka sorata. OH yeah, OH my darling i OH my goodness vina besprijekorne su kvalitete i naši favoriti. Vina su vrlo svježa i lagana, čistih aromatskih nota i sortnih karakteristika.

U OH WINES kolekciji nalazi se pjenušac koji će na najljepši mogući način zaokružiti vašu valentinovsku večeru. OH ROSALINE je pjenušac karakteristične jagodaste aromatike s notama krušnih mrvica karakteristično za pjenušce proizvedene metodom klasične metode.

DELIGHT odnosno „vina sa zadovoljstvom“ vina su limitiranih serija koja je enolog stvorio prateći svoju sreću i zadovoljstvo u ljubavi prema vinu. Cilj DELIGHT linije vina je čisto zadovoljstvo i promišljanje na ljubav u životu.

Vrhunsko extra djevičansko maslinovo ulje za zdrav užitak na stolu

Osim vinograda, domaći brend OH WINES ponosno njeguje autohtone sorte maslina koje daruju izuzetno kvalitetno extra djevičansko maslinovo ulje.

„Naša buduća vizija je kontinuirano nadograđivati blagodati koje nam priroda daje, stvarati svježa, pitka i užitno savršena vina te istodobno pomicati granice do te mjere gdje ćemo pobuditi maštu i najzahtjevnijih vinoljubaca.“ – poručuju nam iz OH WINES.

Vjerujemo da nas u budućnosti čeka još mnoštvo vrhunskih proizvoda koji će oduševiti naše okusne pupoljke i postati must-have dio našeg blagdanskog stola i raznoraznih druženja. Ususret Valentinovu kušajte OH WINES vina i pronađite svog favorita koji će zaokružiti vašu romantičnu priču.

Cijeli asortiman pogledajte putem OH WINES web trgovine, a o svim aktualnostima informirajte se putem društvenim mreža Facebook i Instagram.