FOTO by Ribili

Dom

Ovog Uskrsa oplemenite svoje slastice najfinijom belgijskom čokoladom

admin 31. ožujka 2023.

Ribili - web stranica koja će oduševiti sve ljubitelje čokolade

Uskrs je pred vratima i uskoro će nam na pameti biti samo kuhana šunkica, mladi luk, jaja, rotkvice, hren i ostale delicije koje će krasiti vaš blagdanski stol. Oni koji su skloniji slasticama također će doći na svoje jer su torte i kolači sastavni dio ovog blagdana.

Blagdanski stol u vrijeme uskrsnih blagdana nezamisliv je bez tradicionalnih kolača poput kuglofa, pince ili orehnjače, ali bit će još ljepši ako pripremite koju čokoladnu deliciju.

Bez obzira da li ste odlučili pripremiti kuglof, uskrsnu čokoladnu tortu, čupavce ili suhe čokoladne raspucance trebat će vam čokolada, a mi smo pronašli jednu od koje će vaše slastice poprimiti još bogatiji čokoladni okus.

Priprema slastica uz najfiniju belgijsku čokoladu

Predstavljamo vam najbolje belgijske čokolade, pripremljene da slastičari ostave svoj trag u vremenima koja dolaze. S najbolje balansiranim okusom, testirane i priznate kao broj 1 u obradivosti te napravljene od odabranih i 100% održivih zrna kakaa.

Kreirajte s najfinijom belgijskom čokoladom i ukrasima koje koriste i preferiraju profesionalni slastičari i pekari diljem svijeta. S Callebautom možete računati na potpuni asortiman, čokoladni okus koji mnogi vole i sastojke koji čine da vaš talent zablista.

Razmazite se uz 5 boja čokolade

Callebaut tamna čokolada N° 811 s 54,5% udjela kakaovca je omiljena čokolada mnogih šefova. Ovaj savršeno izbalansirani okus je prožet širokim spektrom sastojaka i koristi se u svim aplikacijama, od kolača, torti, biskvita, preljeva do čokoladnih napitaka.

Callebaut čokolada Dark Callets 811 54,5%

Kada želite karamelu, razmazite se Callebaut N° Gold čokoladom s 30,4% udjela kakaovca. Stručno kreirana od najfinijeg izbora sastojaka poput karameliziranog šećera i karameliziranog mlijeka, ova čokolada je bogata notama karamele, maslaca, vrhnja s uzbudljivom i diskretnom notom soli.

Callebaut čokolada Caramel Callets GOLD

Callebaut N° 823 čokolada s 33,6% udjela kakaovca je savršeni spoj kakaa, mlijeka i primjesa karamele. Ima savršenu teksturu kao i aromu za najširu primjenu i upotrebu. Njen pun okus kakaa s mliječnim tonovima i tragovima karamele pogodan je za sva uparivanja i konzumacije.

Callebaut čokolada Milk Callets 823

Callebaut N° RB1 ruby čokolada s 33.6% udjela kakaovca potpuno je nova čokolada, boja i okus. Izgubite se u osjetilima kroz intenzivni voćni okus i svježe, blago kisele note. Napravljena od posebnog kakao zrna, RB1 čokolada ne sadrži dodatne boje ili voćne arome. Njen jedinstveni okus i boja pozivaju vas da kreirate jedinstvene kombinacije i istražujete nove recepte.

Callebaut čokolada Ruby Callets RB1

Ostavite dojam uz savršenu bijelu Callebaut N° W2 čokoladu s 28% udjela kakaovca. Ova čokolada je belgijska koliko god može biti jer se pretežno proizvodi od mlijeka krava s belgijskih pašnjaka i šećera od lokalno proizvedene šećerne repe. W2 se može upariti sa širokim spektrom sastojaka i okusa: od kiselog do gorkog, od začina do bilja i od voća do piva.

Callebaut čokolada White Callets W2

NXT 100% Plant Based čokolada

Callebaut NXT mliječna čokolada bez mliječnih proizvoda je najukusnija i najkremastija alternativa mliječnoj čokoladi na planeti. NXT M_lk čokolada bez mliječnih proizvoda jednako je kremasta, ukusna i bogata kakaom kao i tradicionalna mliječna čokolada, ali ne sadrži vidljive tragove mlijeka.

Za ovu M_lk čokoladu bez mliječnih proizvoda mlijeko je zamijenjeno 100% biljnom alternativom: chufa. Chufa je gomolj biljke Cyperus esculentus koja raste u mediteranskoj regiji i Africi.

Nakon berbe gomolji se suše i melju te se koriste kao mliječna ukusna i kremasta mliječna zamjena – bogata vlaknima. To je vaša omiljena M_lk čokolada za sve vaše veganske recepte, recepte na biljnoj bazi i bez mliječnih proizvoda – čak je prikladna i za intoleranciju na laktozu i alergije na mlijeko.

Program održivosti Cocoa Horizons!

Kao pionir održivog kakaa od 2012., Callebaut sada poduzima sljedeći korak. Od sada se kakao likeri za ove belgijske čokolade izrađuju od sljedivih zrna kakaovca, 100% održivo.

Svako zrno može se pratiti do poljoprivrednih zajednica u Gani, Obali Bjelokosti i Ekvadoru od kojih izravno kupuju.

Štoviše: sve farme s kojima surađuju sudjeluju u programu Cocoa Horizons koji je usmjeren na poboljšanje zarade poljoprivrednika, održivu praksu proizvodnje kakaa i uklanjanje dječjeg rada iz opskrbnog lanca.

Učinite ovaj Uskrs najslađim do sada

Nadamo se da smo vam dali nekoliko ideja za pripremu omiljenih slastica, a za još više inspiracije posjetite i Ribili društvene mreže Facebook i Instagram.

Osim sastojka koji će učiniti vaš kolač posebnim, Callebaut čokolade možete grickati i samostalno, a kompletnu ponudu najfinije belgijske čokolade provjerite na Ribili službenoj web stranici.